Den spanske giganten vender fokuset bort fra Haaland – går for Premier League-stjerne

Det kan virke som en av storklubbene har meldt seg ut av Haaland-racet. Nestemann på listen er en Premier League-stjerne.

En avgjørelse rundt fremtiden til Erling Braut Haaland ventes i nærmeste fremtid. Dortmund-spissen har blitt linket til det aller fleste storklubbene i Europa etter å ha gjort kometkarriere i Bundesliga.

De heteste kandidatene til nordmannens signatur har virket å være Manchester City, Real Madrid, Barcelona og Bayern München. Nå kan det se ut som en av dem har meldt seg ut av kampen – og satser alt for å sikre seg en annen storfisk.

ANNONSE: Betsafe gir nå ALLE nye spillere som setter inn 200 kr eller mer et gratisspill verdt 250 kr – helt til du vinner! Gratisspillet kan brukes på hvilken sport du vil, og hvis du ikke vinner får du et nytt gratisspill neste uke!

LYTTER ØRE: Erling Braut Haaland skal være smigret av Real Madrid-interessen. FOTO: REUTERS/Leon Kuegeler

Liverpool-stjerne i kikkerten

Barcelona har, til tross for store økonomiske problemer, forsterket laget betraktelig den siste tiden. Inn dørene har både Pierre-Emerick Aubameyang, Ferran Torres, Dani Alves og Adama Traore kommet.

Mye tyder også på at AC Milans Frank Kessié og Chelsea-stopper Andreas Christensen blir Barcelona-spillere til sommeren. Ryktene skulle lenge ha det til at Haaland var nestemann ut. Men rapporter fra Spania melder at interessen for spissen har kjølnet, ifølge Sky Sports.

Spanske AS melder nå at katalanerne har funnet et annet mer realistisk alternativ. Liverpools egyptiske juvel, Mohamed Salah, har fortsatt ikke undertegnet en ny kontrakt. Vingens kontrakt går ut neste sommer og det kan virke som om forhandlingene er fastlåst grunnet lønnskravene til spilleren.

AFP PHOTO / Filippo MONTEFORTE

Det har Barcelona fått med seg, og forbereder seg på et fremstøt til sommeren. Grunnet kontraktssituasjonen skal den spanske klubben være trygge på at 60 millioner pund er nok for å lande en av verdens beste spillere om dagen.

ANNONSE: Betsafe gir nå ALLE nye spillere som setter inn 200 kr eller mer et gratisspill verdt 250 kr – helt til du vinner! Gratisspillet kan brukes på hvilken sport du vil, og hvis du ikke vinner får du et nytt gratisspill neste uke!

Chelsea-spiss også aktuell

Barcelona ligger defintivt ikke på latsiden på overgangsfronten. Et tredje alternativ skal være Chelsea-spiss Romelu Lukaku, ifølge den spanske avisen.

Belgieren har ikke fått det til å stemme etter overgangen fra Inter. kaoset rundt klubben grunnet sanksjoner mot eier, Roman Abramovitsj, har satt London-klubben i en svært krevende situasjon.