Den tyske legenden sikker på at Haaland ikke ender opp i den engelske storklubben: – Haaland kommer ikke til å gå til Liverpool

Tidligere Bayern München-legende Karl-Heinz Rummenigge føler seg trygg på at Erling Braut Haaland ikke ender opp på Anfield. I stedet trekker han frem en annen storklubb som mer realistisk destinasjon.

At Erling Braut Haaland er et av de hetest navnene i fotballverdenen for øyeblikket er det ingen tvil om.

Etter å ha bøttet inn mål for både Borussia Dortmund og Red Bull Salzburg er det ikke akkurat mangel på alternativer dersom 21-åringen vil prøve lykken i en annen klubb neste sommer.

Både Chelsea, Manchester City, Manchester United, Liverpool, Real Madrid og Bayern München har blitt hyppig nevnt i forbindelse med nordmannens neste klubbvalg. Nå har den tyske fotballegenden Karl-Heinz Rummenigge uttalt seg om hva han tror fremtiden vil bringe for Dortmund-spissen.

ANNONSE: Få hele 100% bonus på første innskudd opptil 100€ hos Ibet – registrer deg og hent tilbudet via lenken!

– Haaland kommer ikke til å gå til Liverpool

Liverpool-manager Jürgen Klopp har ved flere anledninger snakket varmt om den norske landslagsspissen. Det har før til spekulasjoner om at Anfield fort kan bli Haalands neste hjemmebane.

Rummenigge tror derimot ikke det er noe hold i dette og trekker heller frem en spansk storklubb som mer sannsynlig.

– Jeg tror ikke at Haaland kommer til å gå til Liverpool. Men jeg vil ikke utelukke Real Madrid. Kanskje Real Madrid virkelig åpner opp lommeboken litt mer neste sommer, og sikrer seg både Haaland og Mbappé, spekulerer den tyske fotballegenden til Marca ifølge TV2.

Nest best i verden – etter superspissen

En ting som er helt sikkert er at Haaland for tiden er blant de aller beste angrepsspillerne i verden. Rummenigge har nordmannen helt oppe som nummer to i verden – rett bak en annen Bundesliga-profil.

Foto: Christof STACHE and INA FASSBENDER / AFP)

– Robert Lewandowski er den beste angriperen i verden. Erling Braut Haaland er den nest beste, slo han fast i samme intervju.

ANNONSE: Få hele 100% bonus på første innskudd opptil 100€ hos Ibet – registrer deg på under 1 minutt her!