Det norske supertalentet vraker Liverpool – til fordel for erkerivalen

14 år gammel Tromsø-spiller skal være på vei til Old Trafford. Representanter fra klubben har vært på plass i Manchester for å diskutere en overgang. 

ANNONSE: NordicBet følger alt av internasjonal fotball. Her får alle nye spillere nå opptil 1000 kroner i gratisspill på oddsen.

Tromsøs daglig leder Kristian Høydahl og sportssjef Svein-Morten Johansen reiste mandag til Manchester for å diskutere en mulig overgang for14 år gamle  Isak Hansen-Aarøen, ifølge Aftenposten. Sportssjefen bekreftet dette og forteller at det ikke er første gang klubbene har hatt kontakt vedrørende spilleren.

– Jeg og Kristian drar i dag til Manchester og møter Manchester United som et trinn i prosessen rundt Isak Hansen-Aarøen og hans fremtid. Møtet er en fortsettelse av møtet i Tromsø i høst. TIL har en god dialog med Manchester United. Vi kommer ikke til å kommentere noe mer enn dette, opplyser Svein-Morten Johansen til iTromsø.

Spilleren selv er Manchester Unitred-supporter, men tok det hele med knusende ro da han ble spurt om temaet i november i fjor.

– Jeg fokuserer mest på å trene her, og så er det andre folk som holder på med det. Jeg vet ikke så mye, sa Hansen-Aarøen til lokalavisen den gangen.

Flere interesserte i stortalentet

Det er ikke bare Manchester United som skal være interessert i å sikre seg TIL-spilleren. Tidligere har både Liverpool og Everton vist konkret interesse for spillerens signatur.

På grunn av spillerens alder kan ikke United eller andre internasjonale klubber signere kontrakt med unggutten før han fyller 16 år. Det er i første omgang snakk om en såkalt «pre-kontrakt».

ANNONSE: Følger du med på fotball? Sjekk ut dette tilbudet som gir deg 1000 kroner i gratisspill på odds!

Hva tenker du om denne overgangen? Del din mening i kommentarfeltet.  window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);