Dette er Liverpools nye overgangsmål – forhandler om milliardspiller på billigsalg

Det ser ut til at Timo Werner havner i Chelsea. Nå har Liverpool startet jakten på en annen storfisk.

På grunn av prislappen ble det ingen Timo Werner for Liverpool. Premier League-serielederen trakk seg i kampen om storscorerens signatur og blir mest sannsynligvis å finne i London og Chelsea neste sesong.

Liverpool på overgangsjakt

Nå stiller Liverpool inn siktet på en annen ettertraktet angrepsspiller i sommer. Nettstedet Football Insider melder nå at Liverpool er i forhandlinger med Barcelona om 23-åringen Ousmane Dembélé.

Franskmannen ble hentet i 2017 fra Borussia Dortmund for over en milliard kroner og ble sett på som en verdig arvtager til Neymar. Så langt har han ikke lykkes med å leve opp til de høye forventningene under en periode på Camp Nou som har blitt sterkt preget av skader.

Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP)

– Kvalitetsspiller

Den siste tiden har Dembélé blitt ryktet bort fra Barcelona, som er ute etter å hente Neymar tilbake. Nå vil Liverpool og Jürgen Klopp signere 23-åringen for å forsterke angrepsrekken ytterligere i sommer.

Ifølge rapportene ønsker Liverpool å låne Dembélé neste sesong med en opsjon på kjøp.

– En slik avtale vil gjøre at Liverpool får inn en kvalitetsspiller under veldig utfordrende økonomiske omstendigheter, skriver Football Insider.

Foto: Action Images via Reuters/Ed Sykes

Rena vrakprisen

Det er heller ikke snakk om milliardsummer for Ousmane Dembélé lenger. Barcelona kan tenke seg å kreve rundt 440 millioner for franskmannen.

Rene vrakprisen for Liverpool hvis de skulle slå til.