Disse spillerne må du ha i EM-fantasy

Mesterskap betyr også nok en runde med fantasy. Her er spillerne som bør være med på laget.

ANNONSE: Spill gratis på EM med Betsafe. Alle nye kunder får gratisspill på 250 kr – hver uke helt til de vinner. Sett inn 200 kr eller mer via denne lenken for å hente velkomstgaven!

TV2s egen nettserie kan også være verdt en gjennomgang med tips i alle ledd og prisklasser fra ekspertene Endre Olav Osnes og Sofie Reklavik.

Her er blant de heteste tipsene for å gruse kompisene i det populære managerspillet.

Keeper

Blant sisteskansene kan det være verdt å nevne Gianuigi Donnarumma( 6.0). Italienerne er som regel bunnsolide bakover og kan forvente å holde en smultring eller to i løpet av mesterskapet. Prisen er heller ikke helt avskrekkende sammenlignet med de andre storkanonene.

Av de billige variantene kan både Lukas Hradecky hos Finland (4.0) og Tomas Vlacik (4.5) hos Tsjekkia være spennende alternativer.x

Opp i prisklassene finner man navn som Thibault Courtois, Hugo Lloris (begge 7.0) og Manuel Neuer (6.5). Sistnevnte kan dog være lurt å styre unna ettersom de begge befinner seg «dødens gruppe».

Forsvar

Det kryr av offensive backer i dette mesterskapet.

I Belgia kan Thomas Meunier (5.5) være en solid kandidat. Dortmund-spilleren er vingback i et offensivt lag med en overkommelig gruppe. Danmarks Joakim Mæhle (4.5) er også svært offensiv og rimelig priset. Riccardo Rodriguez (5.0) hos Sveits er i samme kategori, attpåtil som straffetaker på Sveits.

Italienerne stiller også med svært angrepsvillige backer i form av Leonardo Spinazzola (5.5) og Alessandro Florenzi (6.5).

Med VM friskt i minne, kan Harry Maguires (6.5) luftstyrke absolutt resultere i målpoeng for et England-lag som det er stilt skyhøye forventninger til. Dersom United-stopperen ikke er matchfit kan makker John Stones (6.0) være et godt alternativ.

Foto: Reuters

ANNONSE: Spill gratis på EM med Betsafe. Alle nye kunder får gratisspill på 250 kr – hver uke helt til de vinner. Sett inn 200 kr eller mer via denne lenken for å hente velkomstgaven!

Denzel Dumfries (5.5)hos Nederland befinner seg i en overkommelig gruppe med gode muligheter for målpoeng.

David Alaba (5.0), som til vanlig spiller forsvar i Bayern München (snart Real Madrid) kan også være et spennende alternativ i en langt mer avansert rolle i Østerrike.

Midtbane

Det er vanskelig å komme utenom Kevin De Bruyne (12.5). Selv med en skade i forkant av mesterskapet bør City-stjernen være kapabel til å produsere flust av målpoeng i løpet av mesterskapet.

Spennend alternativer finner man også hos England med blant andre Mason Mount (8.5) og Phil Foden (9.0) i kjempeslag.

Memphis Depays (8.5) Nederland befinner seg som nevnt i en gruppe som de fort kan komme seg ut av med god målforskjell og spiller en svært sentral rolle i det offensive hos hollenderne.

Angrep

Romelu Lukaku (11.5) kommer med Serie A-tittel og bøttevis med scoringer for Inter i bagasjen til EM. Servert av Kevin De Bruyne og Hazard-brødrene er kraftspissen blant de heteste toppscorerkandidatene.

Hvis Polen får det til å stemme kan også Robert Lewandowski bli å regne med på toppscorerlistene. Prise på 9.0 er heller ikke alt for skremmende sammenlignet med for eksempel Kylian Mbappe til 13 blank og Harry Kane.(13.5) Comebacket til Karim Benzema (10) på det franske landslaget er også spådd av mange å bli en potensiell målfest.

Nevnte Kane må også regnes som en sterk kandidat på topp. I en gruppe som ser overkommelig ut, hjemmebanefordel og med et tilsynelatende kruttsterkt lag ligger alt til rette for at Spurs-spissen skal kunne bli en av de virkelige EM-kongene.

Foto: REUTERS/Lucy Nicholson

Mesterskapsveteranen Cristiano Ronaldo (10) må selvsagt også nevnes i som den store lederstjernen for sitt Portugal og fus i alt.

Lenger ned på prislisten kan det også være verdt å nevnt Burak Ylmaz (4.5) hos Tyrkia. Veteranen tar straffer og ble nylig kronet fransk seriemester med Lille.

Fantasy kan spilles både hos NRK og TV2.

ANNONSE: Spill gratis på EM med Betsafe. Alle nye kunder får gratisspill på 250 kr – hver uke helt til de vinner. Sett inn 200 kr eller mer via denne lenken for å hente velkomstgaven!