Dommeren (19) avbrøt småguttekamp på grunn av foreldrene – da ringte den kjente dommeren

Tenåringen Albin Collin gjorde det eneste riktige da småguttekampen sporet av. Den unge dommeren avbrøt kampen da foreldrene gikk til personangrep. Nå hylles han av Sveriges beste dommer, Jonas Eriksson, ifølge UNT.

Når man er et barn og spiller fotball skal alt handle om glede, men en småguttekampen for 10-åringer i Roslagscupen i svenske Östhammar ble noe helt annet enn hyggelig fotball da foreldre og ledere på sidelinja gikk til personangrep mot dommeren.

Den 19 år gamle dommeren Albin Collin gjorde det eneste riktige og blåste av kampen på grunn av foreldrenes upassende oppførsel.

– En leder kom inn på banen og begynte å kjefte på meg fordi jeg var «en dårlig dommer». Det ble en ganske hatsk stemning, og en mann i publikum på andre siden begynte å skrike og skrek blant annet: «Er du helt dum i hodet?», sier Albin til UNT.

Etter kampen har 19-åringen blitt hyllet av mange for sin modige handling, og den aller fineste støtten kom da Sveriges absolutt beste dommer, Jonas Eriksson, tok fram telefonen og ringte sin unge dommerkollega.

– Han sa at det var stort av meg å blåse av kampen. Han og kona hadde blitt imponert over mitt sivile mot, sier Albin.

– Han var skikkelig hyggelig og skulle sende en spesiell dommertrøye til meg som belønning. Det føles stort.

Del denne artikkelen for å hylle Albins modige handling da foreldrene gikk alt for langt!