Dortmund-sjef avslører potensiell Haaland-overgang: – De forfører ham

Borussia Dortmund-sjef Joachim Watzke innrømmer at Erling Braut Haaland ønsker å spille for «den beste klubben i verden», og er klar over at et bestemt lag «forfører» stjernespilleren.

Erling Braut Haaland har siden overgangen fra Red Bull Salzburg til Borussia Dortmund i 2020 vært en svært ettertraktet mann. Påfølgende sommer var han gjenstand for intense overgangs-spekulasjoner, og i sommer skal flere rapporter ha knyttet ham til diverse europeiske storklubber.

ANNONSE: Få hele 100% bonus på første innskudd opptil 100€ hos Ibet – registrer deg og hent tilbudet via lenken!


Til tross for sin korte karriere i det aller øverste sjiktet har klubber som Barcelona, Manchester United, Manchester City, Chelsea og Bayern München, blant mange andre angivelig uttrykt interesse for den talentfulle nordmannen.

For ikke å snakke om Real Madrid, som ifølge Dortmund-sjef Joachim Watzke ser ut til å lede løpet for å sikre seg Haalands signatur neste sommer.

Den tyske forretningsmannen er administrerende direktør i Borussia Dortmund, og letter nå på sløret til den spanske avisen AS om Erling Braut Haaland sin situasjon i klubben.

— Det har ikke vært noen beslutninger om å selge Haaland ennå. Det kommer til å bli avgjort av styret. Uansett, på et tidspunkt vil han spille for en av de beste klubbene i verden, selv om han allerede spiller i en nå. Men jeg vet selvfølgelig at Real Madrid forfører ham.

— Ballen er på Erlings bane. Det er ikke riktig å tro at manageren hans kun tenker på penger. Han tenker også på hva som er best for spilleren. Jeg har et godt forhold til Mino Raiola, fortsetter Watzke.

Haalands utkjøpsklausul er på 68 millioner pund, noe som er småpenger for Real Madrid – som nesten ikke har brukt penger på spillere de siste årene. Det er også småpenger for de andre europeiske gigantene, som garantert følger med på situasjonen med argusøyne.

ANNONSE: Få hele 100% bonus på første innskudd opptil 100€ hos Ibet – registrer deg og hent tilbudet via lenken!