Drikk vann! Cristiano Ronaldo nektet å sitte foran EMs offisielle sponsor, Coca Cola – erstattet dem med vannflasken sin

Cristiano Ronaldo viste tydelig hva han mener om Coca Cola, som sammen med blant annet Tik Tok og Just Eat er offisielle sponsorer dette EM, da han under gårsdagens pressekonferanse valgte å fjerne de to flaskene som var plassert foran ham.

I stedet erstattet han dem med sin egen vannflaske som han nærmest reklamerte for da han sa «drikk vann» på portugisisk. Noen få sekunder etter mumlet han «Coca Cola» mens han ristet på hodet.

Den helse-oppslukte 36-åringen avslørte nylig at han irriteres av at sønnen hans drikker brus. Misnøyen med Coca Cola har også kanskje noe å gjøre med at han siden 2013 har hatt et tett samarbeid med Herbalife – som på sin side er verdensledende innen ernæring.

— Det er personlig og profesjonelt givende å kunne hjelpe andre idrettsutøvere over hele verden med å forstå hvordan næringsrike produkter kan hjelpe dem til å prestere bedre, sa Cristiano Ronaldo da han forlenget sin sponsoravtale med Herbalife i 2018.


Og Cristiano Ronaldo vet godt hva han snakker om, for selv om han på papiret har lik fysikk-score (77. red.anm.) som blant annet Sergio Busquets og Frenkie de Jong på FIFA, er CR7 i en alder av 36 år fremdeles i imponerende fysisk form.

Se video av hendelsen under.