Ekspertene raser mot Terry-avskjeden: – Jeg blir forvirret - Sportsbibelen

Ekspertene raser mot Terry-avskjeden: – Jeg blir forvirret

Forsvarslegenden John Terry spilte sin siste kamp for Chelsea søndag, men avskjeden regisserte engelskmannen helt selv. Det setter ikke ekspertene pris på. 

Selvsagt var det på sin plass med en skikkelig hyllest av Terry i hans aller siste kamp for Chelsea. Midtstopperen har spilt i klubben siden 1998 og står med 723 kamper totalt.

Chelsea-legenden har alltid spilt med draktnummer 26, et tall som har en spesiell betydning for han. I serieavslutningen fikk Terry starte kampen mot Sunderland, men midtstopperen hadde på forhånd bedt om å bli byttet ut i det 26. minutt, et ønske Antonio Conte innvilget.

Terry fikk stående applaus og ble hyllet av både med- og motspillere. Før kampen stod til og med alle spillerne æresvakt for Terry da han entret banen. Vanligvis ville Sunderland alene stått æresvakt for Chelsea, ettersom de allerede hadde sikret ligatittelen.

Det var derimot ikke alle som satte pris på oppstyret rundt Terrys avskjed med London-klubben. Fotballekspertene for BBC, Garth Crooks, Kevin Kilbane og Martin Keown, var ikke særlig imponerte over det de så.

– Jeg vet ikke hva jeg skal si. Det er ikke Hollywood, dette er Premier League. Jeg er forvirret. Dette er åpenbart regisserte på forhånd, og jeg er ikke helt komfortabel med det, sa Crooks.

– Om de hadde spurt på forhånd hadde de sikkert fått beskjed av Premier League at det ikke var akseptabelt, sa Kilbane.

Chelsea vant oppgjøret 3-1.