Engelske medier: Manchester United i samtaler med svært ettertraktet managerkandidat

Det kan nærme seg en avklaring på managersituasjonen på Old Trafford.

Hvem som skal overta managerstolen på Old Trafford etter Ralf Rangnick til sommeren er et hett tema om dagen.

Mange navn har blitt dratt opp av hatten, men det er først og fremst to stykker som har seilet opp som storfavoritter til jobben. Nå tyder mye på at klubben virkelig har fått fart på ansettelsesprosessen.

ANNONSE: Betsafe gir nå ALLE nye spillere som setter inn 200 kr eller mer et gratisspill verdt 250 kr – helt til du vinner! Gratisspillet kan brukes på hvilken sport du vil, og hvis du ikke vinner får du et nytt gratisspill neste uke!

Sky: Har hatt samtaler med kandidat

Ifølge Sky Sports og BBC har United nå hatt samtaler med én av de mest omtalte kandidatene. De siste ryktene har handlet om hovedsaklig to navn – PSGs Mauricio Pochettino og Ajax-manager Erik ten Hag.

Pochettino skal visstnok leve farlig i den franske hovedstaden etter Champions League-exit og svak form den siste tiden. ten Hag har på sin side levert svært gode resultater på Johan Cruyff Arena, både i Europa og i hjemlig serie.

Det er Ajax-manager Erik ten Hag som har vært ute i ilden. Nederlenderen gjorde ifølge rapportene et meget godt inntrykk og United-ledelsen lot seg imponere over managerens planer og visjoner for klubben.

Foto: AP Photo/Peter Dejong

Ekspert: – ten Hag en større risiko enn Pochettino

Erik ten Hag har vært i managerstolen i Ajax siden 2017 og har tidligere vært koblet til flere av de største klubbene i Europa – deriblant Bayern München og Barcelona. Managerens kontrakt med Ajax går ut sommeren 2023.

Uniteds gode forhold til sportsdirektør og sin tidligere sisteskanse Edwin van der Sar, har gjort at klubben fikk grønt lys til å innlede samtaler med manageren.

Den franske fotballeksperten Julien Laurens har stor tro på alternativet, men ser på nederlenderen som mer risikabelt enn for eksempel Pochettion.

– Ralf Rangnick vet at forholdet hans med Erik ten Hag vil være veldig sterkt fordi de tidligere har hatt en relasjon, sammenlignet, med Pochettino, som kanskje ikke vil ha han der, som han ikke helt vet, uttalte Laurens til BBC.

og fortsetter:

– Jeg føler fortsatt at Ten Hag er en større risiko og mer gambling enn Pochettino.

Andre kandidater som også skal være aktuelle er Sevillas Julen Lupetegui og Spania-trener Luis Enrique.

ANNONSE: Betsafe gir nå ALLE nye spillere som setter inn 200 kr eller mer et gratisspill verdt 250 kr – helt til du vinner! Gratisspillet kan brukes på hvilken sport du vil, og hvis du ikke vinner får du et nytt gratisspill neste uke!