Engelske medier: – Han blir Zlatans erstatter i Manchester United

Zlatan Ibrahimovic forlater med stor sannsynlighet Manchester United, og nå skal José Mourinho ha bestemt seg for hvem som skal erstatte svensken.

Angriperen heter Alvaro Morata, melder den engelske avisen Daily Telegraph. Dermed ser det ut til å bli ordentlige forandringer i Manchester Uniteds angrep i sommerens transfervindu. Ibrahimovic´s framtid i den røde drakta er trolig over. Det samme gjelder spilleren med flest mål for klubben gjennom tidene, Wayne Rooney.

Nå har Mourinho pekt ut erstatterne som skal hentes inn i sommer, og de kommer begge fra to av La Ligas største klubber. Den mye omtalte Antione Griezmann fra Atletico Madrid, er den det har blitt pratet mest om til sommeren, men han som forventes å bli Zlatans erstatter er en helt annen.

Daily Telegraph skriver at Mourinho vil erstatte Zlatan med Real Madrid-spissen Alvaro Morata. Spanjolen er på vei bort fra den spanske hovedstaden og har nå blitt pekt ut som Uniteds overgangsmål i sommer, men også Chelsea ønsker seg spissen.

Med tanke på at de høytlønnede spillerne, Rooney og Ibrahimovic, trolig forlater klubben kommer det til å frigjøres en gode del penger, noe som taler for dobbeltkjøp av Griezmann og Morata, spesielt ettersom klubben ønsker flere målscorere.