Etter den oppsiktsvekkende nyheten – dette er Lionel Messis eneste krav(!) for å bli i Barcelona

Det ryktes at Lionel Messi vil forlate Barcelona, men det finnes håp for den spanske storklubben. Argentineren har nemlig stilt ett krav til framtiden.

Han har tilhørt FC Barcelona i hele sin utrolige karriere, men nå skal Messi har gått lei.

Lei av ledelsen

Sesong etter sesong har Lionel Messi sørget for mål og assist, men nå kan han, for første gang i karrieren, få muligheten til å spille for en annen klubb. Det skal være flere grunner til at den legendariske spilleren har lyst til å forlate Barcelona.

I løpet av sesongen har det vært mye utenomsportslig bråk i Barcelona. Ledelsen og Messi skal ha hatt flere uenigheter, som nå skal være grunnen til at 33-åringen revurderer framtiden sin i Blaugrana-trøyen.

Foto: REUTERS/Marcelo Del Pozo

Det skal først og fremst handle om Messis tanker om klubbledelsen og den sportslige ledelsen. Nå skal han ha fått nok og er lei av det ikke har blitt noe fremgang de siste sesongene.

Ett eneste krav

I forrige uke kom beskjeden om at Messi trolig vil forlate klubben når hans kontrakt går ut neste sommer, og ryktene om hvilken klubb som blir hans nye hjem har allerede skutt fart. Nå har det likevel kommet en kontrabeskjed som gir håp til Barcelona-fansen.

Ifølge engelske medier har Messi nemlig uttrykt at han kan tenkte seg å bli hvis den tidligere storspilleren og lagkameraten Xavi tar over trenerrollen. Spanjolen har derimot nylig forlenget sin kontrakt som trener i Qatar – og dette kan stikke kjepper i hjulene for Messis ønske.

Hva synes du om Messis krav? Legg igjen en kommentar og del videre!