Ettertraktet supertalent vraker Chelsea – vil heller til Liverpool

Chelsea skal ligge langflate etter Dortmunds amerikanske stjerneskudd Christian Pulisic. Spilleren selv foretrekker en overgang til Liverpool,

ANNONSE:Sjekk ut årets villeste julekalender med tilbud, bonuser og mye mer hver dag frem til julaften.

Tyske kilder hevder at London-laget skal ha fått et offisielt bud avslått av den tyske serielederen for den ettertraktede 20-åringen. Prislappen på stortalentet skal ligge rundt 70 millioner pund, men det er ikke det eneste som kan stoppe overgangen. Pulisic skal nemlig foretrekke en annen destinasjon i England, ifølge Evening Standard.

Vil gjenforenes med Klopp

En som kan stikke kjepper i hjulene for overgangen er Liverpool. Jürgen Klopp skal være svært interessert i å hente sin gamle elev fra Dortmund . Spilleren selv skal også være lysten på en gjenforening med gamletreneren og vil velge bort de blå fra London for å spille under Klopp igjen, melder avisen. Pulisic har tidligere vært full av lovord om den tyske treneren.

– Han har alltid akseptert meg og han var veldig god mot meg. Jeg vil alltid være takknemlig for det. Jeg vet at han er en fin fyr og det er godt å se at han gjør det så bra med Liverppol, sa spilleren i et intervju med Goal   i sommer.

ANNONSE: Sjekk ut oddsen på Premier League og årets julekalender fra Betsson med tilbud hver dag i julen.

Klopp har heller ikke lagt skjul på sin begeistring for spilleren han har fulgt siden han kom gjennom Dortmunds akademi.

– Jeg liker Christian og har kjent han siden han var en ung gutt. Han er en fantastisk spiller. Om han kommer til oss på et tidspunkt vet jeg ikke, har Klopp sagt til Liverpool Echo.

Nevnes som Hazard-erstatter

Overgangen nevnes i sammenheng med at lagets stjerne Eden Hazard enda ikke har signert en ny kontrakt og nekter å avfeie ryktene som kobler han til Real Madrid. Senest i november utelukket han ikke en overgang til den spanske hovedstaden neste sommer.

– Jeg har ett år igjen av kontrakten min i juni. Hvis jeg ikke forlenger er en overgang mulig, fortalte han til den franske TV-kanalen Canal Plus ifølge Mail Online. 

ANNONSE: Meld deg på julekalenderen fra Betsson og få eksklusive tilbud hver dag!

Hvor du tror du Pulisic havner? Del din mening i kommentarfeltet. window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);