Disse fem Liverpool-spillerne kan forsvinne allerede i januar - Sportsbibelen

Disse fem Liverpool-spillerne kan forsvinne allerede i januar

Flere vanskelige situasjoner rundt kontrakter gjør at Jürgen Klopp og resten av Liverpools sportslige ledelse må ta noen tøffe valg i januar.
Da kan nemlig fem av spillerne forsvinne – blant dem en av klubbens største stjerner.

ANNONSE: På fredag møtes Liverpool og Arsenal, i det som er julens store Premier League-pakke. Det har vært mange klassiske oppgjør mellom de to lagene opp gjennom årene. Får vi et nytt et før jul? Nå får man 2,85 i odds hos Betsson om man tror Liverpool får med seg seieren hjem til Merseyside. Klikk her for å bli ny kunde hos Betsson. Setter du inn 5000 kroner får du faktisk hele 10 000 kroner å spille for.

Lokalavisen Liverpool Echo pleier å ha god peiling på det som foregår på Anfield. Nå har avisen satt sammen en liste bestående av fem spillere som fort kan forlate Merseyside.

Jürgen Klopp har kun hentet én spiller i løpet av de to januarvinduene han har vært Liverpool-manager. På nyåret kan det fort bli flere dersom alle disse fem forsvinner.

Harry Wilson

Den minst profilerte spilleren Echo drar frem er den 20 år gamle vingen Harry Wilson. Det har vært høye forhåpninger til waliseren i flere år. Han scoret 12 mål for reservelaget forrige sesong og står med ni allerede etter sommeren. Likevel har han fortsatt ikke fått et eneste minutt i Premier League for Liverpool. Hans eneste førstelagskamp var i FA-cupen mot Plymouth.

Echo melder at Liverpool har vært avvisende overfor Celtic, men at et utlån skal være aktuelt.

Lazar Markovic

Lazar Markovic ble hentet for over 200 millioner kroner sommeren 2014. Da mente flere at Liverpool hadde hentet et av Europas største talenter. Vingen har stort sett vært lånt ut de siste to sesongene. Han har vært tilgjengelig for Klopp denne sesongen, uten å få ett eneste minutt. Echo skriver at klubben kommer til å lytte til bud som måtte komme i januar.

[arve url=»https://youtu.be/uCVooWE1Ajg» /]

Marko Grujic

Den 21 år gamle midtbanespilleren kan fort slå følge med sin serbiske landsmann Markovic ut døra. I Grujic» tilfelle skal det hovedsaklig være snakk om et utlån for å få mer spilletid. Han imponerte under pre-season før forrige sesong, men var uheldig med skader.

Som Echo skriver, sees han på som for god for reservelagsfotball, men ikke god nok til å få tillit på førstelaget. Dermed kan et utlån, helst til en engelsk klubb, være å foretrekke.

Danny Ings

Noe av det siste Brendan Rodgers gjorde som Liverpool-manager, var å se Danny Ings score i Merseyside-derbyet mot Everton høsten 2015. De fleste så for seg Ings som en spiller som passet Klopps spillestil perfekt, men det har de dessverre fått få muligheter til å se. De siste to årene har vært et tilsynelatende evig skademareritt. Spissen har fått noen minutter her og der i det siste, men veien til startelleveren er lang når Roberto Firmino, Daniel Sturridge og Dominic Solanke alle er foran i køen.

Echo spekulerer i at et kortere utlån til for eksempel Newcastle kan være en god løsning for alle parter resten av sesongen.

Emre Can

Liverpool-fansen ønsker nok gjerne at tyskeren blir på Anfield. Can har utviklet seg fra et talent til en spiller av internasjonal klasse etter at han kom til klubben i 2014. Til sommeren går kontrakten hans ut. Dermed kan han forhandle med andre klubber allerede neste måned. Det kan fort føre til at Liverpool selger han allerede i januar for å ikke komme fullstendig tomhendt ut av det hele.

Can har ikke utelukket å signere ny kontrakt, men både han og Klopp har vært hemmelighetsfulle når temaet har kommet opp. Juventus skal være blant de interesserte.

ANNONSE: På fredag møtes Liverpool og Arsenal, i det som er julens store Premier League-pakke. Det har vært mange klassiske oppgjør mellom de to lagene opp gjennom årene. Får vi et nytt et før jul? Nå får man 2,45 i odds hos Betsson om man tror Arsenal sikrer seieren i toppoppgjøret. Klikk her for å bli ny kunde hos Betsson. Setter du inn 5000 kroner får du faktisk hele 10 000 kroner å spille for.

[arve url=»https://youtu.be/TMvlsTQTAGs» /]