Her er fem signeringer Liverpool-fansen drømmer om - Sportsbibelen

Her er fem signeringer Liverpool-fansen drømmer om

Liverpool henger bra med i kampen om topp fire og spill i Champions League neste sesong, men ambisjonsnivået til fansen på The Kop er høyere enn det. Her er fem spillere Liverpool-fansen svært gjerne skulle sett på gå inn dørene på Melwood.

ANNONSE: Hos Betsson finner du flere spennende spill på Premier League-kamper – og Liverpool sine er selvfølgelig blant disse. Klikk her for å bli ny kunde hos Betsson. Setter du inn 5000 kroner får du faktisk hele 10 000 kroner å spille for.

Liverpool-fansen venter fortsatt på klubbens første ligagull siden 1990. Kampen om ligagullet ser ut til å være kjørt denne sesongen, men de med helrødt hjerte vil nok håpe at noen gode signeringer i januar-vinduet kan styrke lagets sjanser høyre opp på tabellen.

Her er fem signeringer Liverpool-fansen drømmer om:

Leon Goretzka, Schalke 04

Schalkes midtbanestjerne er kontraktsløs til sommeren. Det gjør han til et ettertraktet mål blant flere av Europas største klubber, blant annet Liverpool. Med Naby Keita inn på midtbanen neste sommer, er det lett å sikle over tanken på en midtbanetreer med Keita og Goretzka lengst fremme. Goretzka har avslørt at han vil avsløre hvor fremtiden hans ligger i januar.

Det er sannsynlig at tyskeren vil erstatte landsmannen Emre Can, som ser ut til å forlate Liverpool til sommeren. Goretzka har imponert både for Schalke og på landslaget, med sine sugende løp og gode avslutninger. En duo bestående av han og Keita vil være en av Premier Leagues mest dynamiske.

Under kan du se noen av Goretzkas beste øyeblikk denne sesongen:

[arve url=»https://youtu.be/kCckj7OFICU» /]

Ryan Sessegnon, Fulham

Stefan Johansens 17 år gamle lagkamerat er et av engelsk fotballs heteste talenter. Sessegnon kan spille ving, men har hovedsakelig etablert seg på Fulhams venstreback, en posisjon som lenge har vært et problem for Liverpool. Flere Liverpool-fans håper Sessegnon kan være den langsiktige løsningen. Med nesten 50 kamper for Fulham allerede i en alder av 17 år, er det ingen tvil om at vi har med et helt spesielt talent å gjøre.

Hattricket i Fulhams spinnville 5-4-seier mot Sheffield United i november viser også at Sessegnon kan være en spiller å regne med fremover på banen – noe Jürgen Klopp garantert vil like.

ANNONSE: Hos Betsson finner du flere spennende spill på Premier League-kamper – og Liverpool sine er selvfølgelig blant disse.Klikk her for å bli ny kunde hos Betsson. Setter du inn 5000 kroner får du faktisk hele 10 000 kroner å spille for.

Pierre-Emerick Aubameyang, Borussia Dortmund

En av Bundesligaens aller største profiler. Aubameyang står med nesten 150 mål totalt for Dortmund på litt over 200 kamper. Det er tall Liverpool-fansen vil like, dersom gaboneren tar turen til Merseyside. Klubben har manglet en spydspiss kapabel til å score mer enn 20 mål helt siden Luis Suarez dro til Barcelona i 2014.

Ifølge Express skal spissen være på Liverpools ønskeliste allerede i januar, dersom Daniel Sturridge forlater Anfield. I så fall vil neppe Klopp ha noe imot å bli gjenforent med sin målgarantist fra den siste tiden hans i Dortmund.

Gjenopplev noen av Jürgen Klopps morsomste øyeblikk som Liverpool-manager i videoen under:

[arve url=»https://youtu.be/dwlgPUfiq80″ /]

Javier Mascherano, Barcelona

Argentineren er kanskje ikke på nivået han var da han herjet på Liverpools midtbane sammen med Xabi Alonso, men han kunne definitivt tilført dagens lag litt sårt tiltrengt rutine, både på stopperplass og den dypeste posisjonen på midtbanen. I tillegg 33-åringen fortsatt en svært god fotballspiller.

Mascherano har aldri lagt skjul på at han stadig har hatt varme følelser for sin gamle klubb. The Kop ville neppe hatt særlig mye imot en følelsesladd gjenforening heller. Spørsmålet er imidlertid om han ikke heller har enda mer lyst til å returnere til Argentina for å avslutte karrieren i barndomsklubben River Plate.

Virgil van Dijk, Southampton

Midtstopperen så ut til å være så godt som klar for Liverpool allerede i sommer, før de trakk seg fra avtalen da Southampton mente de hadde oppsøkt spilleren ulovlig. De fleste er enige om at de røde trenger en ny stopper – mange mener at Van Dijk hadde passet perfekt inn i Klopps lag.

26-åringen har slitt med skader så langt denne sesongen og har heller ikke sett ut som sitt sanne jeg. Så gjenstår det å se om det ikke bare er en overgang til Liverpool som må til før nederlenderen løfter seg til nye høyder igjen…

ANNONSE: Hos Betsson finner du flere spennende spill på Premier League-kamper – og Liverpool sine er selvfølgelig blant disse. Klikk her for å bli ny kunde hos Betsson. Setter du inn 5000 kroner får du faktisk hele 10 000 kroner å spille for.