Feriebilde av Messi skaper store spekulasjoner på nettet – sjokkerer fansen

En Barcelona-supporter var heldig og fikk knipset et bilde sammen med lagets store stjerne, Lionel Messi, på ferie, men fotoet har fått oppmerksomhet av en helt annen grunn.

Barcelona hadde ikke sin beste sesong i år. Det ble «kun» en tittel fra Copa Del Rey, mens Real Madrid stakk av med ligatittelen og vant i tillegg Champions League.

Klubbens spillere nyter likevel velfortjente dager på ferie rundt omkring i verden for øyeblikket. Messi har derimot ikke valgt å reise langt denne gangen. Stjernespilleren har lagt ferien til den spanske øya Ibiza.

Det var her en heldig supporter fikk æren av å ta et bilde sammen med argentineren, og det er dette bildet som har tatt helt av på sosiale medier:

https://twitter.com/101greatgoals/status/874215234092847105

https://twitter.com/101greatgoals/status/874217034644631553

Flere medier har skrevet om bildet, blant andre engelske Daily Mirror, som har tittelen: «Hva i all verden skjer med Lionel Messis kne? Merkelige bilder av Barcelonas superstjerne». I tillegg har følgere av 101 Great Goals, som publiserte bilde på Twitter, reagerte med flere meldinger.

«Er det en mutasjon?» og «Han holder på å avle nye bein som er verdt 50 millioner euro per bein», er blant meldingene som har kommet etter at bildet ble publisert.