Her er fotballdommeren som aldri ville gå hjem

Et straffespark pleier ikke å bli mer kontroversielt enn at en spiller løper for tidlig inn i feltet eller at målvakten forlater målstreken før sparket, men denne dommeren ville være helt sikker på alt var rett og drev spillerne til vanvidd.

I den siste gruppespillskampen under OL i 2014 mellom Tunisia og Serbia og Montenegro fikk tunisierne straffe med bare ti minutter igjen. Den rutinerte spissen Mohamed Jedidi stilte seg opp og satte inn 2-1, men dommer Charles Ariiotima fra Tahiti ville det annerledes. Ifølge kamplederen løp en tunisier for tidlig inn i straffeområdet og straffen måtte tas om igjen – tre ganger.

Den fjerde straffen reddet Nikita Milojevic, men da reagerte dommerteamet igjen. Assistentdommeren mente målvakten forlot linja for tidlig, og det ble enda et straffespark. Etter det femte forsøket begynte man å lure på om dommeren i det hele tatt ønsket at kampen skulle bli ferdig.

Til slutt, på det sjette forsøket, var Jedidi iskald og satte inn 2-1 for Tunisia. Klippet kampen har gått viralt og spres over hele verden, men om dommer Ariiotima fikk tillit til å dømme flere internasjonale kamper er fortsatt uklart.

Se det ville straffesparket her:

https://www.youtube.com/watch?v=3ZkXUzSVoqo