Fotballegende døde av koronaviruset

En av de største Leeds-legendene, Norman Hunter er død, som følge av Covid-19. Den tidligere midtstopperen ble 76 år gammel.

Det er Leeds United som kommer med den triste nyheten i en pressemelding på sine offisielle hjemmesider.

«Norman ble brakt til sykehus forrige uke etter å ha blitt diagnostisert med Covid-19, og til tross for at han fortsatte å kjempe, mistet han dessverre livet i morges. Han etterlater et stort hull i Leeds-familien. Han vil aldri bli glemt, og våre tanker er hos hans familie og venner i en vanskelig tid», står det i pressemeldingen.

På Instagram skriver de: «Leeds United er knuste over å få vite om bortgangen til klubblegende Norman Hunter i alderen av 76 år.»

Hunter var en av de største engelske fotballstjernene rundt 1960- og 70-tallet. Han spilte blant annet på Englands landslag, da de tok VM-gull på hjemmebane i 1966.

Hunter spilte ikke i løpet av mesterskapet, men var fortsatt en del av mannskapet som kunne strekke hendene i været etter 4-2 seieren, inkludert ekstraomganger, mot Vest-Tyskland på Wembley.

Hunter fikk 28 landskamper for England i sin karriere.

Hunter vant to ligamesterskap og en FA-cuptittel med Leeds i løpet av sin 14 års periode for klubben mellom 60- og 70- tallet. Han fikk totalt 726 kamper for den engelske klubben.

Vi kondolerer så mye ❤️