Fotballprofilens reaksjon går sin seiersgang: – Årets TV-øyeblikk? - Sportsbibelen

Fotballprofilens reaksjon går sin seiersgang: – Årets TV-øyeblikk?

Fredrik «Blaker’n» Larsen tok til tårene da han ble intervjuet av Eurosport etter at Blaker vant søndagens fjerdedivisjonskamp mot Aurskog-Høland.

Fredrik Larsen trener fjerdedivisjonslaget Blaker IL. Etter at laget fikk sin egen miniserie hos Sporten.com i 2015, fikk den karismatiske treneren kultstatus blant det norske fotballpublikumet.

Søndag var «Blaker’n» & co i aksjon igjen.

Laget hadde blitt valgt ut til å spille i Eursports direktesendte 4. divisjonskamp. Motstanderen var Aurskog-Høland, som nok var favoritter, der de ligger på tredjeplass, mens Blaker ligger på tiende.

Det var imidlertid Blaker som vant 3-0, til ellevill jubel på Bruvollen gress og til lagets karismatiske treners store glede.

– Det ble litt for mye for meg nå – ble noen tårer her gitt. Jeg blir så glad. Gutta gjør en helvetes bra jobb. Det er fjerdedivisjon, men det er så morsomt. Jeg blir så rørt over gutta. Så du de jobba eller? sa «Blaker’n» i intervjuet med Eurosport etter kampslutt, mens hans han slet med tårene.

Kanalen selv var også åpenbart fornøyd med intervjuet.

– Psssst. Kan vi melde inn dette som årets TV-øyeblikk allerede nå, tro? skrev Eurosport på Twitter. Klippet er allerede sett av over 82,000, bare på Facebook.

Se intervjuet i videovinduet under: 

Blaker

Fotball er følelser. Det er Fredrik Larsen og Blaker Idrettslag et drivende godt eksempel på – selv om det «kun» er snakk om fjerdedivisjon…💙⚽️

Posted by Eurosport Norge on Sunday, September 17, 2017

Lik og del hvis du også mener dette er et av årets beste idrettsøyeblikk!