Fra vondt til verre for Aubameyang – fjernes som Arsenal-kaptein

Pierre-Emerick Aubameyang har ikke helt fått det til å stemme for Arsenal denne sesongen. Nå går det fra vondt til verre for den gabonske spydspissen.

Hittil denne sesongen har Pierre-Emerick Aubameyang kun scoret ved fire anledninger. Det er til sammenlikning det samme som vingbacken Reece James. Om ikke den dårlige scoringsformen var nok, har den gabonske spydspissen nå kommet ille ut med Mikel Arteta.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!

I helgen som var ble Aubameyang angivelig droppet fra Arsenals tropp mot Southampton etter å ha kommet for sent tilbake fra en utenlandsreise. Nå bekrefter klubben at han mister kapteinsbindet.

– Vi forventer at alle våre spillere, spesielt kapteinen, følger reglene og standardene vi alle har satt sammen og blitt enige om, skriver klubben i en pressemelding.

Etter å ha blitt utelatt fra troppen forrige uke, vil ikke Pierre-Emerick Aubameyang lenger være klubb-kaptein i Arsenal, og vil ikke bli vurdert for uttak til onsdagens kamp mot West Ham United. Det skriver Arsenal på sine hjemmesider.

Dette er heller ikke den første gang Aubameyang er utelatt fra en tropp av disiplinære årsaker. Tilbake i mars ble han utelatt fra laget som slo Tottenham Hotspur 2-1 for å være for sent ute.

Hvem tror du blir den nye kapteinen for Arsenal?

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!