Full splid mellom Romelu Lukaku og Thomas Tuchel: —Jeg liker det ikke

Chelsea-stjernen Romelu Lukaku har nylig uttalt at han «ikke er fornøyd» med situasjonen sin på Stamford Bridge. Det har ikke falt i god jord hos manager Thomas Tuchel.

I sommer kjøpte Chelsea den 28 år gamle belgiske spisskjempen Romelu Lukaku for rekordhøye 97,5 millioner pund fra Inter Milan. Med det returnerte Lukaku Premier League etter to sesonger i Serie A.

Men bare etter et halvt år i Chelsea og Premier League kan det virke som at Lukaku nå ønsker seg tilbake til italiensk fotball.

Mye av grunnen skal være at Lukaku ikke er fornøyd med situasjonen og rollen han har i laget. Den høyreiste spissen har kun startet åtte seriekamper under Tuchel denne sesongen. Med fem innhopp fra benken har det resultert i fem scoringer så langt i Premier League.x

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!

Ønsker seg tilbake til Inter

Lukaku har riktignok blitt rammet av både skader og Covid-19 store deler av sesongen, men siden Tuchel heller velger andre alternativer på topp når han også er skadefri, har den belgiske landslagsspilleren nå ytret misnøye med situasjonen.

— Fysisk har jeg det bra, faktisk enda bedre enn før, men jeg er ikke fornøyd med situasjonen. Treneren har valgt å spille med et annet system, men jeg bare ikke gi opp, og fortsette å jobbe og være profesjonell, sa han til Sky Sport Italia.

Under intervjuet med Sky Sport Italia, som ble publisert tidligere denne uken, la Lukaku heller ikke skjul på at han i nær fremtid ønsker å spille for Inter igjen. Det har fått Tuchel til å se lyserødt.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!

— Jeg synes det er riktig å si ifra nå, for jeg har alltid sagt at jeg har har Inter i hjertet mitt, og at jeg håper jeg en gang får muligheten til å spille for Inter igjen. Jeg er forelsket i Italia, sa Lukaku.

— Støy vi ikke trenger

Nå har Chelsea-manager Thomas Tuchel tatt til motmæle mot måten Lukaku har ytret sin misnøye, samt den åpenbare flørtingen med sin tidligere arbeidsgiver.

Tuchel innrømmer at han er skuffet over spissens kommentarer og sier at klubben vil behandle saken internt.

— La oss være ærlige. Jeg liker det ikke for dette bringer støy vi ikke trenger, og det hjelper oss ikke. Selv føler jeg ikke at han er ulykkelig. Faktisk føler jeg det stikk motsatte, så jeg er veldig overrasket over kommentarene hans. Dersom dette ender med disiplinære tiltak, vil det i så fall skje bak lukkede dører.

Romelu Lukaku ble i sin tid kjøpt fra Anderlecht til Chelsea i 2011. Med kun 10 kamper uten mål for The Blues, ble han lånt ut til blant annet West Brom og Everton med hell, før han deretter ble solgt til sistnevnte.

I 2017 ble han kjøpt av Manchester United, før han to år senere gikk til Inter Milan for 74 millioner pund. Nå blir det spennende å se om Lukaku blir værende i Premier League, eller om han drar tilbake til sitt elskede Inter.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!