Gerrard om Anfield-returen: – For meg er det bare tre poeng

Det blir garantert følelsladet når den tidligere Liverpool-legenden returnerer til Anfield som Aston Villa-manager.

Steven Gerrard har hatt et meget suksessfullt inntog som Aston Villa-manager. Etter at han tok over roret fra Dean Smith på Villa Park står Birmingham-klubben med tre seiere på fire kamper – kun slått av Manchester City.

På lørdag står venter nok en meget tøff motstander for Gerrards Villa-mannskap. Liverpool-legenden vender for første gang tilbake til Anfield som manager.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!

Gerrard: – For alle andre er det en massiv anledning. For meg er det tre poeng

Det blir nok mye følelser i sving blant de fremmøtte. Gerrard spilte hele 710 kamper med den røde drakten og har legendestatus i den røde delen av Merseyside.

Siden han la skoene på hyllen har han vært trener i Liverpool-akademiet, før han i 2018 tok turen til Skottland, hvor han ledet Rangers til sitt første seriegull på 10 år.

Da Dean Smith fikk sparken som Aston Villa manager tidligere i høst ble Premier League-returen et faktum. Gerrards første jobb som manager i den engelske toppdivisjonen ble den hardtsatsende Birmingham-klubben.

Tre seiere på fire kamper har gitt god selvtillit før gjensynet med The Kop for klubblegenden. Selv prøver hovedpersonen å ha et avslappet forhold til møtet med Liverpool-fansen.

– For alle andre er det en massiv anledning. For meg er det tre poeng. Det er en stor fotballkamp og vi må fokusere på de 90 minuttene, sier Gerrard på fredagens pressekonferanse, ifølge TV2.

Ifølge manageren lever han godt med å for en gangs skyld å være upopulær på sin gamle hjemmebane.

– Om jeg sitter på bussen på vei nedover M6 i retning Birmingham og ikke er den mest populære på Anfield, så får det bare være, sa Gerrard.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!