Griezmann skal i møte om fremtiden – to klubber vil redde superstjernen fra Barca-marerittet

Etter en tung start på Barcelona-karrieren har satt fart på ryktene om en overgang bort fra klubben for Antone Griezmann.

Det stormer rundt Barcelona om dagen. Seriegullet ser nå ut til å glippe til erkerival Real Madrid. Ansettelsen av Quiqe Setien har ikke vært noen braksuksess så langt.

Stjernespissen Antoine Griezmann har heller ikke lykkes med å innfri de skyhøye forventningene etter overgangen fra Atletico Madrid. Etter kampen mot gamleklubben som endte 2-2 har ryktene om en exit fra Katalonia begynt å svirre.

Agenten skal i møte med klubben

Ifølge spanske Marca skal agenten til superstjernen nå i møte med Barcelona-ledelsen. Hensikten skal være å oppklare situasjonen rundt spilletiden til spissen som kun fikk fire minutter på banen i møtet med gamleklubben.

Det fikk nesten hele Griezmann-familien til å se rødt. Både stjernens bror og far uttrykte sin misnøye med behandlingen den tidligere verdensmesteren fikk av trener Quiqe Setien på Twitter, i meldinger som senere ble fjernet.

Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE

To storklubber kan bli redningen

Ifølge The Express skal det ikke være mangel på klubber som står klare til å ta imot franksmannne.

Avisen melder at både Arsenal og Inter skal være interessert i å sikre seg Greizmanns tjenester dersom Barcelona skulle være villig til å selge superspissen allerede etter én sesong.

Franskmanenn blir nok neppe billig ettersom Barcelona så nylig som i fjor sommer punget ut 120 millioner euro for å hente han fra Atletico Madrid.