Guttelaget vant 25-0(!) – da fikk treneren på det vinnende laget sparken

I Spania vant Serrano B over Benicalap med utrolige 25-0. Det hele resulterte i at Serranos trener fikk sparken, ifølge Eurosport, som henviser til den spanske avisa El Pais.

Det var i guttekampen mellom U-11-lagene Serrano B og Benicalap den utrolige 25-0-kampen skjedde. Kort tid etter kampen fikk vinnerlagets trener sparken.

– Vi tror på å oppfordre spillerne våre til å vise respekt for motstanderne våre. Etter dette resultatet bestemte vi at treneren måtte forlate stillingen, sier Pablo Alcaide, en av lederne i klubben, til spanske El Pais, ifølge Eurosport.

Ifølge avisa er det ikke uvanlig at guttekamper ender med store sifre i Spania. Derimot pleier man å slutte og telle mål når det ene laget når et tosifret antall scoringer på måltavla.

Lagets sparkede trener sier via sin advokat at han ikke oppfordret spillerne til å score så mye mål som mulig, men at motstanderen fortsatte å etterlate seg store rom og lakk bakover.

I Spania har også diskusjonen rundt hva som er mest usportslig blusset opp. Å oppfordre spillerne sine til ikke å gjøre sitt beste og fortsette å score mål eller å vise en svakere motstander respekt gjennom ikke å score flere mål.

Uansett var tapet avslutningen på en tøff sesong for Benicalap C, som på 30 kamper slapp inn 247 mål.