Haaland-agent avslører: Disse 4 klubbene er aktuelle – kun 1 Premier League-klubb av interesse

Jakten på den norske superspissen er i full gang. Agent Mino Raiola røper at kun er fire klubber som kan bli Haalands neste destinasjon.

Det virker mer og mer sannsynlig at Erling Braut Haaland skifter klubb neste sommer. Etter å ha bøttet inn mål for den tyske storklubben Borussia Dortmund kan han nærmest velge og vrake blant alle de største klubbene på fotballkartet.

Både Real Madrid, begge Manchester-klubbene, PSG og til og med ligarival Bayern München har blitt sterkt linket til nordmannens signatur.

Nå letter stjerneagenten hans, Mino Raiola, på sløret om hvilke klubber de vurderere. Ikke overraskende er det på øverste hylle det letes etter neste arbeidsgiver for målmaskinen fra Jæren.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!

Foto: Federico GAMBARINI / POOL / AFP)

Disse fire er aktuelle – kum 1 PL-klubb på radaren

I et intervju med den tyske avisen Sport, avslører Raiola at det potensielt står mellom fire ulike klubber. Litt overaskende nevner italieneren kun én klubb fra engelske Premier League.

– Bayern (München), Real (Madrid), Barcelona, (Manchester) City. Det er de store klubbene han kan gå til, sier agenten, som dermed antyder at en overgang til for eksempel Manchester United ikke kommer til å skje, sa agenten ifølge TV2.

At det er et spørsmål om tid før Haaland trer ut av den gule og svarte drakten på Signal Iduna Park er det liten tvil om. I samme intervju forteller superagenten at et klubbytte senest vil skje u 2023. .

– Kanskje denne sommeren, kanskje sommeren etter. Men sjansen er stor for at Erling flytter i sommer. Det får vi se.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!