Harry Kane-jakten fortsetter – United-legende mener Solskjær bør kvitte seg med tre (!) spillere for å hente superspissen

Overgangsryktene rundt Spurs-stjernen Harry Kane fortsetter med uforminsket styrke inn mot Deadline Day, United-legende har nå en klar oppfordring til Ole Gunnar Solskjær.

Det har vært klart en god stund at den engelske superspissen Harry Kane ønsker seg bort fra barndomsklubben Tottenham. Prislappen på 28-åringen gjør derimot at det ikke er mange

Ryktene skal ha det til at Daniel Levy krever hele 150 millioner pund for å la talismanen forlate Tottenham Hotspur Stadium. For øyeblikket ser det ut til at det kun er to klubber som eventuelt vil kunne matche dette,

United-legende mener Kane kan være den manglende brikken

Tidligere Manchester United-profil Gary Neville er i hvert fall ikke i tvil om at de røde djevlene bør sikre seg superspissen. I programmet Monday Night Football trekker han frem Kane som mannen som kan tette luken opp til de største tittelrivalene Chelsea, Manchester City og Liverpool.

– Hvorfor ikke går de ikke for Harry Kane denne uken. Fordi jeg tror at hvis Harry Kane kom til Manchester United at de kan komme opp i 90 til 95 poeng.

Tre spillere som kan muliggjøre overgangen

Nevilles oppfrodring til Ole Gunnar Solskjær er klar: Klubben må kvitte seg med spillere. Den tidligere høyrebacken har også flere navn på blokka som kan bidra til å finansiere overgangen.

Neville trekker frem Anthony Martial, Jesse Lingard og Daniel James som spillere som kan frigjøre lønns- og overgangsmidler.

– I Anthony Martial, Daniel James, Jesse Lingard, snakker du potensielt om å kvitte deg med mye lønnsutgifter, og kanskje også få inn en del i overgangssummer, forklarer Neville.

Lingard har lenge vært linket til en retur til West Hamm klubben han hadde stor suksess i på lån under forrige sesong.

Siste ord i sagaen er definitivt ikke sagt og det er nok mange Spurs-fans som biter negler frem til overgangsvinduet stenger natt til 1. september.