Her er fire overganger alle United-fans drømmer om

José Mourinho er i hardt vær om dagen grunnet svake resultater. Her er fire signeringer som potensielt kan redde jobben til portugiseren.

ANNONSE: Få oddsbonus på opptil 2000 kr ved spill på Premier League

Overgangsvinduet i sommer har fått mye av skylden for Manchester Uniteds tabellplassering så langt. Inn portene på Old Trafford kom kun Lee Grant, Diogo Dalot og Fred inn. Det var nok ikke navnene United-fansen håpet på i kampen om de gjeveste troféene.

Når vinduet åpner i januar forventes det at manager, José Mourinho vil være meget aktiv på markedet i jakten på forsterkninger.

Stopperpar i verdensklasse

Siden vinduet stengte har Mourinho klaget over at han ikke fikk en ny midtstopper. Alt fra Jerome Boateng til Harry Maguire ble nevnt, men ingenting materialiserte seg.

Mourinhos førstevalg skal nå være Napolis senegalesiske stopperkjempe Kalidou Koulibaly. Spilleren blir ingen billig mann og den mektige presidenten i i klubben, Aurelio De Laurentiis skal ha satt en prislapp på rundt 90 millioner pund på spilleren, ifølge The Times.

Et annet alternativ som vurderes i midtforsvaret er Real Madrids stjernespiller, Raphael Varane. Dette blir heller ingen billig affære og det er forventet at Mourinho må gjøre franskmannen til tidenes dyreste forsvarsspiller for å lande en avtale, melder Express.

ANNONSE:Sjekk ut den enorme oddsbonusen for alle nye kunder hos Betsson

Ny energi på midten

Den sentrale midtbanen har fått mye pepper for å mangle tempo og gjennombruddskraft. Lazios Sergej Milinkovic-Savic kan være nøkkelen på problemet.

Serberen imponerte under årets VM-sluttspill i Russland og United skal følge den høyreiste midtbanejuvelen tett .Lazio-president, Claudio Lotito satt senest i november fyr på ryktene rundt spilleren som er verdsatt til omlag 100 millioner euro med denne uttalelsen i november:

– Det er vanskelig for en spiller å binde seg til en klubb i hele karrieren. Uheldigvis har ikke Lazio de økonomiske ressursene til Barcelona og Real Madrid, så hvis det dukker opp et tilbud vi ikke kan avslå, blir det et problem for oss, sa Lotito ifølge Daily Star.

Sanchez-erstatter

En annet navn hyppig nevnt i forbindelse med de røde djevlene er Inters Ivan Perisic. Kroaten bekreftet at han var nære ved å signere for klubben i sommer og nektet å utelukke en mulig overgang.

– Det er sant at det kom et tilbud fra Manchester United – jeg var veldig nære å forlate Inter. Når du får en anerkjennelse fra en fyr som Mourinho – manageren til en så stor klubb som Man United er det vanskelig å ikke vurdere et slikt tilbud,  sa han til magasinet FouFourTwo i begynnelsen av desember ifølge  Evening Standard.

ANNONSE: Spill på United og få opptil 2000 kr i oddsbonus

Hvem håper du Manchester United henter? Del din mening i kommentarfeltet. window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);