Her er Liverpools skrekktall før storkampen mot Man United - Sportsbibelen

Her er Liverpools skrekktall før storkampen mot Man United

Det er spesielt én statistikk som bør bekymre Jürgen Klopp før søndagens hatoppgjør.

ANNONSE: Her får du 200 kr i gratisspill Liverpool-United!

Den fryktinngytende angrepstrioen bestående av Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino har levert målpoeng nærmest på bestilling. I løpet av sin tid på Merseyside har de til sammen stått for hele 95 scoringer og 67 målgivende i Premier League. Bare denne sesongen har trioen vært involvert i 28 av lagets 34 mål i ligaen.

Felles for alle tre er at de har vært delaktig i nøyaktig like mange nettkjenninger mot søndagens motstander, 0. Det kan være oppmuntrende lesning for United-manager, José Mourinho som sliter med både formsvikt og skader i de bakerste rekker om dagen.

Gyllen mulighet

Søndag kan være en god anledning for angrepsrekken til å bryte «United-forbannelsen». De røde djevlene sliter nemlig med en lang skadeliste i forsvaret. Både Victor Lindelöf, Chris Smalling, Matteo Darmian og Diogo Dalot er skadet, mens Marcos Rojo er usikker etter at han ble tatt av til pause under Champions League-kampen mot Valencia på onsdag, meldte José Mourinho til klubbens egen hjemmeside.

Oppmuntringen for Mourinho kan være at hjemmelaget også begynner å tynnes i forsvarsrekken etter at Joel Matip fulgte Joe Gomez inn på skadelisten med en bruddskade etter kampen mot Napoli, bekreftet klubben selv. 

ANNONSE:Spill for 200 kr på Liverpool-United – helt risikofritt!

Hva tror du om utfallet av kampen? Del gjerne din mening i kommentarfeltet.