Her tar Steven Gerrard ut de beste han har spilt med

Gjennom en eventyrlig Liverpool-karriere har Steven Gerrard spilt med en hel haug med klassespillere. Det er en bunnsolid ellever han landet på. En viss rødhåret nordmann er selvfølgelig å finne på venstrebacken.

ANNONSE:Få 2000 kr i oddsbonus ved spill på Premier League

Keeper: Pepe Reina

Spanjolen voktet buret på Anfield i ni sesonger før han dro videre til den tyske giganten Bayern München. I en tid med både Iker Casillas og David de Gea har det ikke blitt så mange landskamper som man kunne forvente fra en så habil keeper, men Reina står foreløpig bokført med 36 landskamper for La Rojas. Utenom Liverpool har spanjolen også Barcelona, Napoli og nå AC Milan på CVen sin.

Høyreback: Glen Johnson:

Engelskmannen tilbrakte seks sesonger på høyrebacken etter overgangen fra Chelsea. Johnson som også rangeres som den mest velkledde av Gerrard står også med 54 landskamper for hjemlandet og har også spilt for West Ham Portsmouth og Stoke.

Midtstopper: Jamie Carragher

En av tre scousere som får plass på laget til Gerrard. Carragher spilte hele sin karriere for Liverpool og noterte seg for 508 kamper og 3 mål.

Midtstopper: Sami Hyypia

Finnen kom til Liverpool fra nederlandske Willem II og danner et bunnsolid stopperpar med Carragher. I løpet av tiåret sitt på Anfield rakk han 318 kamper og endte med 22 mål før han reiste til Tyskland og Bayer Leverkusen.

Venstreback John Arne Riise

Det er ingen ringere enn vår egen John Arne Riise som bekler venstrebacken i Gerrards drømmelag. Nordmannen ble en kulthelt på Anfield med sit røde hår og en kruttønne av en venstreslegge. Riise udødeliggjorde seg for fansen etter drømmescoringen mot Manchester United og klubben har slit med å fylle plassen hans etter at han takket for seg etter syv år i klubben. Sunnmøringen var også innom blant annet Roma, Monaco og Fulham i løpet av karrieren.

ANNONSE: Spill på Premier League og få 2000 kr i oddsbonus

Sentral midtbane: Javier Mascherano

Den aggressive argentineren kom fra West Ham og spilte 94 kamper for Liverpool før han reiste til Barcelona i 2010.

Sentral midtbane: Xabi Alonso

Den spanske midtbaneeleganten ble kjent for sine vakre langskudd og milimeterpresise langpasninger. Etter oppholdet på Merseyside dro han tilbake til Spania og Real Madrid før han avsluttet karrieren i Bayern München.

Sentral midtbane: Steven Gerrard

Det må selvfølgelig gjøres plass til Captain Fantastic på hans eget drømmelag. Gerrard ble en ekte Liverppol-legende og spilte hele 504 kamper og scorte 120 mål, mange av dem fra distanse. Han forlot sitt kjære Liverpool til fordel for én sesong i USA og LA Galaxy før han la skoene på hyllen. Stevie G ble også en ekte England-legende med hele 114 kamper med flagget på brystet.

ANNONSE: Få 2000 kr i oddsbonus på Premier League

Angrep: Luis Suarez

Den urugyanske spissen var omtrent like kontroversiell som han var god. Likevel huskes han best blant fansen for sin enorme innsats, tekniske finesser og fantastiske mål. Før overgangen til Barcelona noterte han seg for 69 mål på 110 kamper for Liverpool.

Angrep: Fernando Torres

Selv om Liverpool-fansen fortsatt «hater» han for å forlate dem til fordel for Chelsea i 2011 er det ingen tvil om at den spanjolen var blant de beste angrepsspillerne som entret Anfield-matta.

Angrep Robbie Fowler

En annen scouser som får plass på laget til Gerrard er Robbie Fowler. I mer enn ett tiår banket han inn mål for de røde og endte til slutt med 128 scoringer for barndomsklubben.

Her er Gerrards utvalgte ifølge GQ.

ANNONSE: Spill på fotball og få opptil 2000 kr i oddsbonus

Del dette fantastiske drømmelaget hvis du er enig med Captain Fantastic! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);