– De har innledet forhandlinger med Zlatan

Zlatan Ibrahimovic nærmer seg en ny klubb og forlater trolig Europa for første gang i karrieren. Svensken skal ha innledet forhandlinger med den amerikanske klubben LA Galaxy, ifølge Yahoo Sports.

For noen dager siden ble det klart at tiden i Manchester United er over for Zlatan. Nå er svensken allerede i forhandlinger med det som skal være hans neste klubb.

Det blir ikke Kina, og det blir heller ikke en fortsettelse i Europa. Nå venter det eventyr på den andre siden av Atlanterhavet i USA. Ifølge svenske Fotbollskanalen, skriver Yahoo Sports at Zlatan nærmer seg en overgang til MLS og skal ha innledet forhandlinger med LA Galaxy.

Forhandlingene gjennomføres mellom angriperen og MLS-representanter. Ligaen er nemlig svært delaktig i spilleroverganger. Derfor er det også vanskelig å vite om det er akkurat LA Galaxy som er den aktuelle amerikanske klubben.

Forrige sommer var Zlatan også aktuell for en MLS-overgang, men da syntes New York Red Bulls at han krevde for høy lønn, mens LA Galaxy ikke hadde plass til spissen i troppen. Nå ser du annerledes ut. Robbie Keane har nemlig forlatt klubben.

Ifølge tidligere rykter ventes Zlatan å bli best betalt i hele MLS om han velger å skrive under med klubben fra Los Angeles i sommer.

https://www.youtube.com/watch?v=Hq6WTCDyGsQ