Irritert Solskjær har fått nok – vraker Pogba

Ole Gunnar Solskjær bestemt seg for å frata Paul Pogba viktig rolle på laget. 

Det har vært mye fokus på superstjernen Paul Pogba den siste tiden. Overgangsspekulasjoner til tross har Pogbas plass på Ole Gunnar Solskjærs Manchester United virket å være urokkelig. Franskmannen var til og med inne i kapteinsdiskusjonen før sesongstarten.

Men på ett område begynner tilliten å bli tynnslitt. Under mandagens bortekamp mot Wolverhampton er det spesielt én scene som har fått mye oppmerksomhet i ettertid.

Franskmannen skaffet straffe 20 minutter før slutt. Etter scoring i ligaåpningen mot Chelsea trodde alle at Marcus Rashford også skulle ta denne. Men etter en diskusjon mellom de to ble det til slutt Pogba som prøvde seg fra ellevemeteren – og bommet.

Irritert Solskjær

Opptrinnet skal ha irritert Ole Gunnar Solskjær. Etter kampen bedyret han at begge var straffeskyttere og bestemte seg imellom hvem som skulle ta straffen.

Foto: Oli SCARFF / AFP

Men ifølge The Sun irriterte hendelsen Solskjær såpass at han i garderoben klargjorde en gang for alle at det er Marcus Rashford som skal ta straffene fremover. Han skal også  ha kritisert spillerne for den pinlige seansen i forkant av straffebommen.

Blant de verste straffeskytterne i Premier League-historien

Det er kanskje ikke så rart i og med at missen sørget for at Pogba har bommet på fire av de ni siste straffene han har tatt for klubben. Bommen gjorde Pogba til en av de fem dårligste straffeskytterne i Premier League-historien.

Totalt har franskmannen satt sy av elleve straffer, noe som gir en treffprosent på 64 prosent. Øverst på den lite gjeve tabellen troner riktignok Juan Pablo Angel som i sin tid kun klarte å score på fem av sine ti forsøk fra straffemerket.

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);