Italienske medier: Nå har Zlatan bestemt seg for fremtiden – dette vil han gjøre i sommer

Zlatan Ibrahimovic´ kontrakt med AC Milan går ut i sommer.
Men Milan ønsker å forlenge med Zlatan.
Den svenske stjernespilleren har nå bestemt seg for fremtiden, melder italienske calciomercato.

I januar kom Zlatan Ibrahimovic tilbake til Serie A og AC Milan igjen. 38-åringen signerte en kort kontrakt frem til sommeren med opsjon på nok en sesong.

Suksess i Milan

Siden den gang har Zlatan forvandlet Milan til et helt nytt lag og har fått lagkameratene til å prestere betydelig bedre. Milan har klatret på tabellen og begynner nå å nærme seg de gjeveste konkurrentene igjen.

«Ibra» har virkelig vist at han fremdeles er på høyeste nivå og Milan har uttrykt at de ønsker å beholde ham. Serie A-klubben har vært tydelig på at de ønsker å forlenge kontrakten frem til neste sesong.

Zlatans fremtid

Men den svenske stjernespissen har fortsatt nølt, av flere grunner. Nå melder det italienske nettstedet calciomercato at Zlatan endelig har bestemt seg for fremtiden.

Ifølge kildene deres ønsker 38-åringen å forlate Milan i sommer, og vil med stor sannsynlighet legge karrieren på hylla. Årsaken er tilsynelatende av flere grunner.

Zlatan kan legge opp

På den ene siden mener Zlatan at Milans lagbygging er av for dårlig kvalitet, og han har problemer med å se hvordan laget vil styrke seg til neste sesong. I tillegg føler han at Milan bare velger uerfarne trenere og har en svak president for øyeblikket.

Ibrahimovic føler også en stor lojalitet til klubbikonene Zvonimir Boban og Paolo Maldini som tok ham tilbake til klubben. Boban har allerede fått sparken og Maldini forventes også å gå til side etter en konflikt med klubbens president Ivan Gazidis.

Derfor ønsker Zlatan Ibrahimovic å forlate Milan i sommer og ikke dra nytte av alternativet for nok en sesong. Og det er nå en stor risiko for at Zlatan legger fotballskoene på hylla for godt.