Jaktes av ALLE de store klubbene – nå har den ettertraktede superstjernen tatt valget sitt

Han er en spiller alle de store klubbene vil ha. Nå har han tatt valget om hvor han vil spille.

Den tyske midtbanespilleren Kai Havertz er glodhet om dagen. Bayer Leverkusens stjerne har vært en av klubbens viktigste spillere denne sesongen og en overgang ti en av Europas største klubber i sommer virker nesten uungåelig.

Se dette innlegget på Instagram

hard work, three points ✅

Et innlegg delt av Kai Havertz 💥⚽️✌🏼 (@kaihavertz29)

Alle vil ha han

Ifølge rapportene ønsker nærmest alle de største klubbene i Europa å hente han. Både Manchester United, Chelsea, Liverpool, Barcelona, Real Madrid, PSG og Bayern München har blitt nevnt i forbindelse med 21-åringens signatur i det kommende overgangsvinduet.

Bayer Leverkusen vil etter rapportene komme til å kreve rundt en milliard kroner for stjernespilleren sin.

Leder jakten

Hittil har Bayern München ledet an i kampen, men nå har det kommet nyheter om at den tyske giganten har trukket interessen og heller satser på Leroy Sané i sommer.

De ny favorittene til å signere Havertz er nå Real Madrid. Ifølge det tyske nettstedet SportBuzzer er nemlig den spanske hovedstaden spillerens egen drømmedestinasjon.

Foto: REUTERS/Jon Nazca

Den spanske giganten skal også ha lagt inn bud på Havertz. Budet skal imidlertid være betydelig lavere enn hva Leverkusen ønsker. I stedet har Los Blancos inkludert to spillere i tilbudet.

Men det var ikke nok til å overbevise den tyske klubben. Chelsea skal derimot være klart til å matche prisen. Klubbeier Roman Abramovich skal til og med ha ringt Havertz i håp om å overtale han til å flytte til London.

Real Madrid skal likevel fremdeles være førstevalget til stjernespilleren selv og vil da gå i fotsporene til landsmann Toni Kroos, skal man tro rapportene. Der ses han på som en potensiell arvtaker til den aldrende playmakeren Luka Modric.