Da jernkjempen Vinnie Jones forsøkte å kappe Eric Cantona i to - Sportsbibelen

Da jernkjempen Vinnie Jones forsøkte å kappe Eric Cantona i to

Den engelske ligaen har sett sin andel knokkelspillere – ordentlige tøffinger som ikke har lagt noe i mellom. På godt og vondt.
En av de verste: Vinnie Jones.
Sjekk bare denne taklingen på Eric Cantona.

ANNONSE: Til helgen møtes Manchester United og Manchester City i en av sesongens heteste kamper. Tipp på United og få igjen 3,30 ganger pengene ved seier til José Mourinhos menn. Klikk her for å bli ny kunde hos Betsson. Setter du inn 5000 kroner får du faktisk hele 10 000 kroner å spille for.

Da Vinnie Jones herjet britiske fotballbaner på 90-tallet, skulle det gjerne litt mer til før dommeren dro opp kortet. På tross av dette klarte likevel Jones en gang å bli vist det gule kortet – etter tre sekunder.

Det sier en del om hva slags type spiller han var. Når han var på banen kunne hva som helst skje, noe flere stjerne skulle få merke. Bildene av punggrepet på Paul Gascoigne er kanskje det mest kjente eksempelet på dette.

En annen stjerne som ble «rammet» av Jones var Manchester Uniteds Eric Cantona. I en FA-cupkamp 1993/1994-sesongen så det nesten ut som om Jones forsøkte å kappe Cantona i to.

DEL saken om du også elsker klassisk britisk fotball!

 

Se taklingen her:

[arve url=»https://youtu.be/_rC6DihRtRw» /]

Jones lot seg imponere av at Cantona, som også gjerne kunne være litt hardhendt, reiste seg så kjapt etter den brutale taklingen.

– Jeg taklet han i midjehøyde. Han reiste seg for å «gå en runde», men han så at det var meg og ba alle roe seg ned. Da sa han «okay, du kan sparke meg ned, men jeg kommer til å fortsette å spille.» Jeg beundret han, har Jones sagt til Sport Magazine, ifølge Talksport.

ANNONSE: Til helgen møtes Manchester United og Manchester City i en av sesongens heteste kamper. Tipp på City og få igjen 2,27 ganger pengene ved seier til Pep Guardiolas menn. Klikk her for å bli ny kunde hos Betsson. Setter du inn 5000 kroner får du faktisk hele 10 000 kroner å spille for.