Kastet tyggegummi mot Solskjær i sinne – måtte roes ned av lagkamerat

Da Manchester United trengte mål i Champions League-oppgjøret mot Villarreal ble både Fred og Lingard byttet inn til fordel for Donny van de Beek. Det likte nederlenderen særdeles dårlig.

Det var lenge jevnt mellom Manchester United og Villarreal i Champions League-oppgjøret som til slutt endte 2-1 til Ole Gunnar Solskjærs mannskap. Vinnermålet kom på overtid av overtiden, og ble scoret av ingen ringere enn Cristiano Ronaldo, som siden overgangen fra Juventus har vist seg verdig plassen i startelleveren på Old Trafford.

ANNONSE: Få hele 100% bonus på første innskudd opptil 100€ hos Ibet – registrer deg og hent tilbudet via lenken!


En som ikke helt har funnet veien til startelleveren er Donny van de Beek, og det virker nå å virkelig gå inn på den unge nederlenderen.

Tydelig forbannet

For da Manchester United og Ole Gunnar Solskjær så seg nødt til å gjøre endringer for å jakte seiersmålet mot Villarreal onsdag kveld, valgte han å sette innpå Fred og Jesse Lingard til fordel for Donny van de Beek.

Idet Solskjær og assistenttrener Mike Phelan ga sine siste beskjeder til Fred og Lingard som skulle til å entre banen, fanget kameraet en berørt og tydelig forbannet van de Beek i bakgrunnen.

Nederlenderen ble filmet mens han kastet tyggegummien mot Phelan og Solskjær, før han måtte roes ned av lagkameraten Eric Bailly.

https://twitter.com/TopFootballShow/status/1443316777723867138?s=20

24-åringen kom fra Ajax i forkant av 20/21-sesongen, og har hittil vært å se på banen ved kun 19 anledninger. Det har resultert i ett mål – som for mange er et altfor lavt antall til tross for fraværet av spilletid i klubben.

Har null tro på van de Beek

Om det i det hele tatt blir flere mål eller flere kamper for den unge nederlenderen er ifølge Premier League-legende Paul Ince svært utenkelig. Han mener faktisk at det van de Beek har null sjanse for å slå gjennom i Manchester United.

— Han kommer aldri til å gjøre en forskjell for laget. Det er absolutt null sjanse til at han kommer til å slå gjennom i klubben, sa Ince til The United Stand i etterkant av Champions League-oppgjøret mot Young Boys – en kamp Donny van de Beek faktisk startet.

Det er ennå ikke rapportert om sitasjonen vil få noen følger for van de Beek.

ANNONSE: Få hele 100% bonus på første innskudd opptil 100€ hos Ibet – registrer deg og hent tilbudet via lenken!