Kilder: Storklubben går nå «all in» for Erling Braut Haaland – med et bud på 775 (!) millioner kroner

Det kan bli en av sommerens største overgang.
For nå ønsker en av Europas største klubber å kjøpe Erling Braut Haaland.
Med et bud på i underkant av 800 millioner norske kroner, ifølge Marca.

Februar var virkelig en tung måned for storklubben Real Madrid med tre tap mot lagene Real Sociedad, Levante og Manchester City. Og kritikken vokste sterkt mot Zinedine Zidane og teamet hans i løpet av måneden.

Presset Zidane

Derfor var det et skikkelig press på Real Madrid før El Classico, hvor de møtte erkerivalen Barcelona søndag kveld. Det endte med at hovedstadsklubben fikk en perfekt start på mars måned, da de slo den katalanske klubben 2-0.

Foto: REUTERS/Leon Kuegeler TPX IMAGES OF THE DAY

Et veldig fint resultat for klubben, som vil gi mer ro for en presset manager Zinedine Zidane.

«Jeg visste at jeg ville få kritikk hvis vi tapte to kamper, og det er det som skjer nå. Men vi trenger fansen vår på vår side fra første til siste øyeblikk. Jeg forstår at de er opprørte, men vi trenger dem», sa franskmannen før El Classico, og oppfordret fansen til å støtte laget før søndagens kamp.

Real vil kjøpe

Den største kritikken denne sesongen har vært mot «Galacticos» svake angrepsspill. Reals stjernespiss Karim Benzema har bare scoret ett enkelt mål i 2020 og forlot også El Classico målløs.

Også nyervervelsen Luka Jovic har hatt en veldig tøff første sesong i den spanske hovedstadsklubben og har kun scoret to mål på 15 kamper i ligaen. Derfor leter Real Madrid etter en skikkelig superspiss til angrepet i sommer.

Den spanske avisen Marca melder at Real Madrid tenker å gå inn for å skaffe Borussia Dortmunds stjerneskudd Erling Haaland. Real vurderer et bud på drøyt 775 millioner kroner til sommerens overgangsvindu.

Marca melder at Real Madrid også skal være interessert i Inters Lauturo Martinez, og Timo Werner fra RB Leipzig.

SE Erling Braut Haaland sin statistikk på nettstedet transfermarkt!

SE Lauturo Martinez sin statistikk på nettstedet transfermarkt!

SE Timo Werner sin statistikk på nettstedet transfermarkt!

Les også: Bekreftet: Hakim Ziyech klar for Chelsea