Klar oppfordring til Klopp i januarvinduet: – Perfekt for Liverpool

Tidligere Liverpool-spiller er ikke i tvil om hvem han hadde signert i januar hvis det var opp til han.

Det er ikke lenge til overgangsvinduet åpner. I tradisjon tro tiltar rykteflommen rundt de mest attraktive spillerne.

En klubb som muligens skal på jakt etter forsterkninger er Liverpool. Merseyside-klubben hentet «bare» Ibrahima Konaté i sommervinduet og vil muligens har behov for mer skyts på topp i tiden som kommer.

Med både Sadio Mané og Mohamed Salah borte for spill Afrikamesterskapet er valgmulighetene til Jürgen Klopp få på topp i en god stund. I tillegg er stortalentet Harvey Elliott fremdeles ute med skade. Løsningen på dette problemet mener en tidligere spiller å ha.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!

AFP PHOTO / Filippo MONTEFORTE

Mener La Liga-spiss er perfekt for Liverpool

Den pensjonerte venstrebacken José Enrique peker på spesielt én mann Jürgen Klopp burde sikte seg inn på i januar. Han mener at de burde se til Alexander Sørloths svenske lagkamerat i Real Sociedad, Aleksander Isak.

Til avisen Metro forklarer Enrique hvorfor nettopp Isak vil være den perfekte signeringen.

– Jeg elsker Isak i Real Sociedad, jeg mener de burde signert han i sommer, før han signerte ny kontrakt med Sociedad. Nå blir det vanskelig, men hvis de tilbyr riktig sum med penger, er han en spiller som er 22, stor, rask, sterk, god en mot en, kan spille på kant og som nummer ni, han forsvarer, sa Enrique.

Spanjolen mener også at prislappen bør være overkommelig for en klubb av Liverpools kaliber.

– Isak er definitivt perfekt for Liverpools profil, en unger spiller, hvor de ikke trenger å bruke flere hundre millioner, heller 50-60 millioner pund. Jeg ville absolutt gått for han, mener spanjolen.

Den tidligere AIK og Dortmund-spissen har virkelig fått fart på karrieren i San Sebastian, supplert med et imponerende EM for Sverige i sommer.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!