Klubblegendens oppfordring til United – for neste sesong

En av Solskjærs tidligere lagkamerater med tydelig beskjed til Manchester United-ledelsen om hva de bør foreta seg på managerfronten neste sesong. 

ANNONSE: Få med deg Ole Gunnar Solskjærs Manchester United live på Old Trafford. Betsson deler nå ut en eksklusiv VIP-pakke med reise og kampbilletter til oppgjøret mot Southampton. Meld deg på her!

Ole Gunnar Solskjærs forrykende start som Manchester United-manager fortsatte da de slo ut Arsenal på bortebane i FA-cupen i helgen. Med seier mot Burnley kan han ta rekorden for den beste starten som Premier-League-manager noensinne, én seier foran både Pep Guardiola og Carlo Ancelotti.

Selv om det fremdeles er tidlig, spekuleres det heftig i hvem som bør sitte i managerstolen på Old Trafford fra neste sesong. Nå har den tidligere United-spilleren Dwight Yorke kastet seg inn i debatten.

– Ingen grunn til å bytte

Yorke er imponert over det nordmannen har levert og har troen på at den tidligere lagkameraten kan gjøre en god jobb på permanent basis.

– Det viktigste er å være suksessfull og spille attraktiv fotball. Akkurat nå er supporterne er fornøyde og jeg tror det er veien å gå. Hvis han fortsetter med det ser jeg ingen grunn til å bytte, fortalte Yorke i et intervju ifølge Goal.

Selv om nordmannen for tiden nyter stor suksess innrømmer Yorke at han ikke så for seg sin tidligere spissmakker som manager.

– Jeg trodde virkelig ikke at han skulle bli manager. Han var veldig sjenert og snakket bare når han ble snakket til. Kommunikasjon var ikke hans sterkeste side, men det virker som han virkelig har forbedret seg på det området, sa den tidligere storscoreren.

ANNONSE: Få med deg Ole Gunnar Solskjærs Manchester United live på Old Trafford. Betsson deler nå ut en eksklusiv VIP-pakke med reise og kampbilletter til oppgjøret mot Southampton. Meld deg på her!

Hvem bør lede Manchester United neste sesong? Del din mening i kommentarfeltet.  window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);