Lagerbäck raser mot Barcelona: – En sorg for fotballen

Norges nye landslagssjef, Lars Lagerbäck, fyrte løs mot Barcelonas Luis Suarez etter filmingen i Champions Leauge-kampen mot Paris Saint-Germain.

Barcelona stod for en uvirkelig snuoperasjon i åttedelsfinalen i Champions League onsdag. Det spanske laget lå under 0-4 etter den første kampen, og da PSG scoret borte i Barcelona, så det mørkt ut. Vertene måtte ha tre mål på 30 minutter for å sikre seg avansement.

Da Barcelona utlignet til 5-1 skjedde det en omdiskutert situasjon. Suarez gikk i bakken og fikk straffespark til store protester. Reprisene viste at det hele var skuespill og spissen skulle aldri hatt den avgjørende straffen av dommerne. Det fikk Lagerbäck til å rase.

– Det er meningsløst at to så tette kamper skal bli avgjort på denne måten. Det er en sorg for fotballen, raste landslagssjef Lagerbäck, i det svenske Champions League-studiet, der han er fotballekspert.

Målet ble nemlig svært avgjørende. På overtid gjorde Barcelona det umulige mulig. Sergio Roberto sendte hele Barcelona til himmels med sin 6-1-scoring og førte laget videre til kvartfinale i Champions League.

– Hvorfor har vi dommere på dødlinja om de ikke går inn i denne situasjonen? Han klarte å hjelpe til med og dømme straffe på 3-0-målet, så da må han kunne se til at det ikke blir straffe når Suarez går ned også. Men framfor alt er det uprofesjonelt at kamper skal avgjøres slik, kritiserte Lagerbäck.

Her kan du se alle høydepunktene fra det utrolig oppgjøret:

https://www.youtube.com/watch?v=TwncrueOERk