Her er lagkameratens herlige stikk til Zlatan - Sportsbibelen

Her er lagkameratens herlige stikk til Zlatan

Henrikh Mkhitaryan tok torsdag i mot prisen for sesongens fineste United-mål og benyttet anledningen til å sende et herlig stikk mot lagkameraten Zlatan Ibrahimovic.

Den internasjonale fotballsesongen begynner å gå mot slutten. Manchester United markerte dette torsdag med en prisseremoni for å hylle de beste prestasjonene denne sesongen.

Ibrahimovic var ikke til stede ettersom han befinner seg på svensk jord for rehabilitering for sitt skadde kne. Til tross for dette havnet svensken i sentrum.

Da armeneren Mkhitaryan tok i mot prisen for årets mål valgte han å sende en skitten pasning til sin svenske lagkamerat. Zlatan sto nemlig for pasningen som resulterte i midtbanespillerens magiske skorpionspark mot Sunderland. Konferansieren på arrangementet var derfor ikke sen med å spørre prisvinneren hva Ibrahimovic hadde sagt om drømmemålet.

– Han hadde sagt at jeg ikke kunne ha bommet på den sjansen ettersom jeg fikk pasningen fra en gud, svarte Mkhitaryan og ga publikum en god latter.

Zlatan fikk ingen prisen i kåringen. Svensken var nominert i kategorien årets spiller, men måtte se seg beseiret av høyreback Antonio Valencia og prisvinneren Ander Herrera i fansens avstemning.