Lagkameratens Salah-spådom vil skremme konkurrentene

James Milner tror Mohamed Salah kan bli enda bedre.

Salah var en åpenbaring etter at han kom til Liverpool før forrige sesong. Egypteren scoret 44 mål og var svært avgjørende for at klubben tok seg til Champions League-finale.

ANNONSE: Thomas hadde gitt opp å få hårveksten tilbake. Så fikk han et lurt tips.

Nå kommer lagkamerat James Milner med et skremmskudd til konkurrentene. Han tror Salah vil fortsette å utvikle seg.

– Verdens beste spillere er ikke kjente som det etter å ha gjort det bare en sesong. De gjør det om og om igjen. Han (Salah, jou.anm.) er mer enn kapabel til det. Man har press på seg etter et så bra år, men han er en toppspiller. Han kommer til å fortsette å utvikle seg, sier Milner ifølge Sky Sports.

Flere har lansert Liverpool som regjerende ligamester Manchester City nærmeste utfordrere. Milner understreker viktigheten av at Salah ikke må bære laget på egenhånd.

– Vi må fortsette å utvikle oss som lag sammen med han. Vi må sørge for at presset til å score mål og få oss ut av vanskelige situasjoner ikke bare er på hans skuldre.

DEL artikkelen om du gleder deg til Premier League-starten!

ANNONSE: – Jeg tenkte at det ikke ville ha noen effekt, sa Thomas om hårvekstproduktet. Nå anbefaler han det til alle.

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);