Landslagstrener gikk amok på pressekonferanse: – Det er gale løgner

Romanias landslagstrener var overhodet ikke fornøyd med en journalists spørsmål etter tirsdagens 3-2-seier i treningskampen mot Chile.

Det rumenske fotballandslaget har vært inne i en tøff periode etter EM-deltakelsen forrige sommer. I VM-kvalifiseringen har de bare vunnet en kamp borte mot Armenina og spilt tre uavgjort på de seks første oppgjørene. Dermed er sjansene for nå VM små.

Likevel tok rumenerne i overbevisende og god seier over en av favorittene i prøve-VM, Chile, med 3-2. Det hindret ikke en journalist i spørre om trener Christoph Daum snart ville trekke seg som landslagssjef, noe som fikk tyskeren til å rase.

– Det er ikke tema i det hele tatt. Jeg vet ikke hva du ønsker å konstruere. Det er alltid det samme. Jeg hører det om og om igjen at jeg burde trekke meg, sa Daum, og fortsatte tiraden med en enda hissigere tone.

– Hvis du har tid og virkelig er åpen, så kan jeg sitte meg deg i både to og tre timer å snakke om fotball, men hvis jeg snakker med deg bruker du ikke en gang en prosent av det jeg sier. Du snur heller på det og forteller løgner. Selv om jeg gir deg alle fakta, så er ikke du interessert, sa Daum blant annet.

Hele opptrinnet kan du ser her: