Liverpool og Arsenal i drakamp om fransk stjerne - denne klubben skal han foretrekke - Sportsbibelen

Liverpool og Arsenal i drakamp om fransk stjerne – denne klubben skal han foretrekke

Thomas Lemar er et av Europas heteste salgsobjekter.
Både Liverpool, Arsenal og Chelsea skal være interesserte i den franske 22-åringen.
Lemar selv foretrekker visstnok en av klubbene.

ANNONSE: På fredag møtes Liverpool og Arsenal, i det som er julens store Premier League-pakke. Det har vært mange klassiske oppgjør mellom de to lagene opp gjennom årene. Får vi et nytt et før jul? Nå får man 2,45 i odds hos Betsson om man tror Arsenal sikrer seieren i toppoppgjøret. Klikk her for å bli ny kunde hos Betsson. Setter du inn 5000 kroner får du faktisk hele 10 000 kroner å spille for.

Fredag møtes Arsenal og Liverpool til dyst på Emirates, men i januar kan det bli ytterligere kamp mellom lagene – da utenfor banen.

Arsenal var nære å signere Monacos Thomas Lemar i sommer, men avtalen kollapset siden franskmannen ønsket å spille i Champions League. Det er ventet at «The Gunners» vil gjøre et nytt forsøk i januar.

Samtidig forbereder Liverpool seg på en fremtid uten Barcelona-linkede Philippe Coutinho i stallen. Lemar skal være en spillerne klubben ønsker skal tette hullet Coutinho vil etterlate seg.

LES MER: Liverpool har funnet Coutinhos erstatter – for 980 millioner kroner

Lemar var en av de mer fremtredende spillerne da Monaco kom til semifinalen i Champions League og vant Ligue 1 forrige sesong. I tillegg til Arsenal og Liverpool skal Chelsea, Bayern München og Barcelona alle være interesserte, men det virker som om det er fredagens to motstandere som er nærmest en avtale.

Avisen The Independent forteller at Anfield-klubben har tro på at Lemar foretrekker en overgang til Liverpool fremfor Arsenal. En eventuell overgangssum ser ut til å ligge på hele 980 millioner kroner.

På fredag møtes Liverpool og Arsenal i en kamp som kan bli svært viktig i racet om fjerdeplassen. Kun ett poeng skiller lagene, som ligger på fjerde- og femteplass.

ANNONSE: På fredag møtes Liverpool og Arsenal, i det som er julens store Premier League-pakke. Det har vært mange klassiske oppgjør mellom de to lagene opp gjennom årene. Får vi et nytt et før jul? Nå får man 2,85 i odds hos Betsson om man tror Liverpool får med seg seieren hjem til Merseyside. Klikk her for å bli ny kunde hos Betsson. Setter du inn 5000 kroner får du faktisk hele 10 000 kroner å spille for.