Liverpool-legenden hyller King: – Han var fantastisk

Joshua King har vist lovende form for Bournemouth i sesonginnledningen.
Spissen har enda ikke funnet nettmaskene denne sesongen, men Jamie Carragher tror ikke forrige sesong var et blaff.

– Han var en av de aller beste spissene i ligaen hvis man ser bort fra de seks beste lagene. Han var fantastisk. Nå som Jermaine Defoe har kommet til Bournemouth, kommer han til å lære enda mer, sier Carragher til VG.

Carragher er spilleren med nest flest kamper i Liverpools historie. Nå for tiden er han ekspert i Sky Sports sammen med tidligere Manchester United-spiller Gary Neville. De trente i perioder sammen da King var i storklubbens akademi.

– Gary kjenner ham godt fra tiden i Manchester United. Han har alltid sagt at King har et utrolig, vanvittig talent, men at han bare må klare å vise det på toppnivå. Nå ser det ut til at han har fått det til, sier Carragher.

King scoret imponerende 16 mål for Bournemouth forrige sesong. Flere har stilt spørsmål ved om det hele var flaks eller tilfeldigheter. Spissen har enda ikke lyktes foran mål denne sesongen, men Carragher tror King er såpass god at han kan spille for en av de større Premier League-klubbene.

– Han kjenner ligaen, er rask, god foran mål, så hvorfor ikke? Jeg er sikker på at alle toppklubbene følger nøye med på ham.

LES MER: Oppsiktsvekkende tall: Disse stjernene parkeres av den norske spissen.

Da rykteflommen rundt King var på sitt sterkeste i sommer, var 25-åringen avvisende med tanke på et klubbskifte. I slutten av august signerte han en ny kontrakt på fire år.

– Bournemouth er en flott klubb som alltid er ute etter å bli bedre. Manageren har vært veldig bra med meg og vi har en fantastisk stall. Fremtiden her er lys og jeg er glad jeg vil være en del av den, sa King ifølge ESPN.

Lik Sportsbibelen om du også elsker fotball!