Her er Liverpool-stjernens drømmelag, men en ting vil nok overraske fansen

Philippe Coutinho har hatt mange lagkamerater av høy kvalitet mens han har spilt i Liverpool, i hvert fall hvis vi snakker om offensive spillere…
Nå har han plukket ut sitt drømmelag til five-a-side, men det er nok noe med femmeren hans som vil overraske Liverpool-fansen.

Liverpool har kanskje slitt defensivt de siste årene, men klubben har stort sett alltid vist offensiv slagkraft helt siden Coutinho signerte i januar 2013.

Nå har Soccer AM fått den brasilianske stjernen til å plukke ut dem fem spillerne han helst ville hatt på et five-a-side lag. Det er kanskje naturlig å tenke at i hvert fall en eller flere av Liverpools offensive stjernerekke bestående av Mohamed Salah, Sadio Mané eller Roberto Firmino ville vært med i Coutinhos lag.

Det er de imidlertid ikke. Coutinho får faktisk ikke plass til en eneste Liverpool-spiller fra dagens stall i laget sitt.

Men det er kanskje ikke så rart når man ser de fem 25-åringen har valgt ut. Det skal også sies at Liverpool ikke er helt urepresentert. Både Luis Suarez og Liverpool-legenden Steven Gerrard spilte sammen med Coutinho for Merseyside-klubben.

– Han er lett å velge. En av de beste jeg har spilt med og jeg lærte mye av han. Da jeg kom hit, var det som en drøm å spille med han, sier Coutinho om Gerrard.

– Den beste midtbanespilleren jeg har spilt med.

I mål velger Coutinho tidligere Inter-keeper Júlio César, mens kompisen Neymar selvfølgelig får spissplassen ved siden av Suarez. Coutinho forteller at han er sikker på Neymar vil vinne Ballon d’Or en eller annen gang.

Lucio tar plassen i forsvar.

Del hvis du også tror at Neymar kommer til å vinne Ballon d’Or en dag!

Se Coutinho plukke ut laget sitt nedenfor