Liverpool-stjernens vakre gest – nå hylles han over hele verden: «Han brøt sammen»

I går kveld dømte den rumenske dommeren Ovidiu Hateganhan kampen mellom Tyskland og Nederland i Nations League. I pausen fikk han beskjeden om at moren hadde dødd – likevel dømte han videre. Etter matchen brøt han sammen – og ble trøstet av Virgil Van Dijk.

Nederland klarte å holde Tyskland og Frankrike bak seg i sin Nations League-gruppe. Etter 2-2 mot tyskerne i går sikret de gruppeseieren.

Dommeren brøt sammen

Men kampen skulle huskes for noe helt annet enn resultatet. Det var en hendelse etter kampen som havnet i hovedfokus.

Kampleder for anledningen var rumeneren Ovidiu Hateganhan. I pausen mottok han en tragisk beskjed

Hans mor hadde gått bort, men likevel bestemte han seg for å dømme videre.

Idet han blåste av for full tid brøt han sammen ute på banen. Det var da Liverpool-stopperen Virgil Van Dijk gikk bort og trøstet Hateganhan uten å nøle.

Van Dijks vakre gest

Bildene av omfavnelsen til Van Dijk spres nå over hele verden og forsvarsspilleren forklarte hendelsen etter kampen.

– Han brøt sammen og stod med tårer i øynene fordi han nettopp hadde mistet sin mor, sa han til Eurosport før han fortsatte.– Jeg ønsket han alt godt og sa at han hadde gjort en bra kamp. Det var en liten gest, men jeg håper det hjalp.

Hylles over hele verden

Van Dijk stod selv for utligningen i det 90. minutt og sørget for at kampen endte 2-2.

På sosiale medier hylles han nå over hele verden for sin vakre gest til dommeren.

Del gjerne artikkelen for å hylle nederlenderens storsinnede gest.

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);