Manchester City-stjerne ønsker seg vekk – to spanske giganter kjemper om signaturen

Manchester City-playmaker skal være ønsket av to spanske giganter. Én av dem er villige til å la spansk midtbanejuvel gå motsatt vei.

Selv ikke under EM tar overgangsryktene en pause. Allerede har blant andre Sergioe Aguero, David Alaba, Georginho Wijnaldum og Ibrahima Konaté skiftet klubber denne sommeren.

Nå skal én av Manchester Citys portugisiske stjernespiller Bernardo Silva skal ønske seg bort fra klubben. Silva ble hentet fra Monaco i 2017 og spilte 26 kamper fra start i årets gullsesong.

Vil la spansk midtbanejuvel gå motsatt vei

Journalisten Duncan Castle melder på Twitter at det ikke akkurat er mangel på interesse for Silva. Samme mann skriver nemlig i The Times at to spanske giganter skal ligge langflate for å sikre seg portugiserens signatur.

Den spanske La Liga-mesteren Atletico Madrid skal være så lystne på den tekniske midtbanespilleren at det er villig til å slippe en av sine egne stjerner motsatt vei.

Ifølge Castle skal Saul Ñiguez være en del av pakkeavtalen som skal bringe Silva til Wanda Metropolitano. Atletico verdsetter den spanske landslagsspilleren til omtrent 70 millioner euro.

Også Barcelona skal være interessert. Katalanernes finansielle situasjon krever kreative løsninger. Den spanske storklubben skal være villig til å legge både Sergio Roberto og Ousmane Denbele i potten for å overtale City til å selge.