Manchester United får kamp om førstevalget som ny manager – storklubben vil kuppe treneren

Manchester United skal ha bestemt seg for hvem de ønsker som ny trener. Men nå har en annen storklubb meldt seg på kampen om trenerens signatur.

Etter at Ole Gunnar Solskjær måtte forlate managerstolen på Old Trafford har mye handlet om hvem som skal lede klubben fra sommeren.

Ralf Rangnick er for øyeblikket vikar ut sesongen, og lite tyder på at tyskeren blir manager på permanent basis. Trenervikaren skal etter planen gå inn i en rolle som konsulent for klubben etter at jobben som managervikar er ferdig.

ANNONSE: Betsafe gir nå ALLE nye spillere som setter inn 200 kr eller mer et gratisspill verdt 250 kr – helt til du vinner! Gratisspillet kan brukes på hvilken sport du vil, og hvis du ikke vinner får du et nytt gratisspill neste uke!

De fleste ryktene peker i retning av to kandidater. Både Ajax-manager Erik ten Hag og PSG-sjef Mauricio Pochettino har seilt opp som favoritter til jobben.

Nyeste rapporter melder at sistnevnte er klubbens førstevalg. At den tidligere Spurs-treneren ender opp i Manchester er derimot langt fra en selvfølge.

Foto: REUTERS/Feline Lim

Storklubben melder seg på i kampen

Ikke bare er han fremdeles manager i den franske seiersmaskinen PSG, men nå skal en ny klubb være interessert i å hente argentineren.

Ifølge Daily Mail ønsker Real Madrid å ansette Pochettino som sin neste manager. Ryktene kommer noe overraskende, ettersom Carlo Ancelotti har ledet Los Blancos med stødig hånd etter at han returnerte fra Everton.

Italieneren har ledet laget til tabelltopp siden han overtok for Zinedine Zidane forrige sommer. Tapet mot nettopp PSG i første kamp i utslagsrundene var dog en liten ripe i lakken.

Stjernespiller kan være nøkkelen

En av grunnene til at den spanske storklubben skal ha pekt seg ut nettopp Pochettino som ny manager er en viss franskmann. Det er en dårlig skjult hemmelighet at det jobbes på spreng med å lokke superstjernen Kylian Mbappé til Santagio Bernabeu til sommeren.

Foto: AP Photo/Michel Euler

Derfor skal Real Madrids klubbpresident Florentino Perez se på ansettelsen som en måte å lokke Mbappé vekk fra den franske hovedstaden.

Mye tyder uansett på at angriperen blir å se i den hvite drakten fra sommeren, da en kontrakten som går ut til sommeren fremdeles ikke er fornyet.

En avgjørelse annonseres derimot neppe før de to gigantene har gjort opp om avansementet i Champions League onsdag 9. mars.

ANNONSE: Betsafe gir nå ALLE nye spillere som setter inn 200 kr eller mer et gratisspill verdt 250 kr – helt til du vinner! Gratisspillet kan brukes på hvilken sport du vil, og hvis du ikke vinner får du et nytt gratisspill neste uke!