Manchester United-legende kritiserer Mourinhos tropp: Bare en spiller er verdensklasse - Sportsbibelen

Manchester United-legende kritiserer Mourinhos tropp: Bare en spiller er verdensklasse

Gary Neville mener David de Gea er Manchester Uniteds eneste verdensklassespiller.

Få vet mer om hvordan det er å lykkes i Manchester United enn Gary Neville. Den nåværende Sky Sports-eksperten var i klubben hele karrieren, fra 1992 til 2011. Han vant blant annet åtte ligatitler og Champions League to ganger.

Manchester United ligger godt an til å komme blant topp fire i ligaen og er fortsatt med i Champions League. Likevel mener Neville at José Mourinhos tropp er langt fra god nok til å kunne hamle opp med de sterkeste konkurrentene. Han mener den eneste spilleren som virkelig holder nivået til toppkonkurrentene er målvakt David de Gea.

– De Gea er den eneste verdensklassespilleren Manchester United har. Du kan kanskje legge til (Alexis, jou.anm.) Sanchez, men han har ikke vært verdensklasse enda i Manchester United, sier Neville til Goal.com.

Selv om Neville bare mener at det kun er De Gea som holder verdensklasse, setter han også en annen spiller i positivt lys.

– Den andre spilleren som har gjort det utrolig bra, om han er verdensklasse eller ei, er Antonio Valencia. Han har vært fremragende de siste to-tre årene.

DEL artikkelen om du gleder deg til helgens Premier League-runde!