Manchester United nekter å gi opp – tilbyr nå hele 1,6 milliarder kroner for 17-åringen

Etter avslag på sitt første bud skal United ha kommet med et nytt – på hele 1,6 milliarder.

Han er en av fotballverdens mest lovende spillere for øyeblikket. Barcelona sitter på en skikkelig diamant i 17-årige Ansu Fati.

Uniteds milliardbud

Storklubber som Juventus, Manchester United og Dortmund har allerede vist interesse for å sikre seg den unge spanjolen. Én av dem har allerede kommet med et milliardbud.

United tilbød Barcelona drøyt en milliard kroner for tenåringen, men katalanerne takket nei umiddelbart. Premier League-giganten nekter likevel å gi opp og skal nå ha høynet budet sitt ifølge The TImes.

Foto: LLUIS GENE / AFP)

Vil ha 17-åringen

United trapper opp jakten ytterligere og det nye budet ligger på hele 150 millioner euro, nesten 1,6 millarder kroner, for den ettertraktede angriperen.

Men ifølge opplysningene har ikke Barcelona engang vurdert tilbudet ettersom de nekter å selge 17-åringen.

Mundo Deportivo rapporterer til og med at Fati selv ikke har fått med seg budet fra den engelske klubben. Dels fordi han ikke vil dra, samt at han akkurat nå er i forhandlinger med Barcelona om ny kontrakt.

Akkurat derfor er United og Ole Gunnar Solskjær nå så desperate. Vingen har en utkjøpsklausul på «bare» 170 millioner euro. Skulle han skrive under ny kontrakt med Barca kan denne stige til hele 400 millioner euro.